Här är den påstådda frontpanelen på Huawei Mate 10 Pro, i ett par riktiga bilder

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är den påstådda frontpanelen på Huawei Mate 10 Pro, i ett par riktiga bilder

Vi öppnade förmiddagen med de vanliga renderingarna av @OnLeaks som visade dig raderna på en av smartphones mest förväntade tidig höst: Huawei Mate 10. Lita på den borde det vara en modell med ganska estetiska linjer traditionell. Den kinesiska jätten kunde dock våga mer med Pro variant av samma Mate 10, som det ryktas följa det nya modet på kanter nästan obefintliga. Och dessa levande bilder kan vara en rättegång.

Att tala villkorligt är ett måste, eftersom vi har att göra med bilder läckt som, hur tillförlitliga de än kan tyckas, kanske inte ens hänvisar till Pro-varianten av Mate 10. Men med tanke på att P11 och P11 Plus fortfarande är långt ifrån presentation, skulle allt tyda på atthuvudmisstänkt båda Mate 10 Pro.

Bilderna visar frontpanel av de påstådda Mate 10 Pro, som sedan skyddar själva pekskärmspanelen. Som förutsetts av andra rykten, i detta fall, dvs kanter runt displayen är reduceras till ett minimumäven den nedre, vilket därför skulle tvinga Huawei att flytta fingeravtryckssensoreller att uppfinna en annan alternativ lösning.

Från dessa bilder det går ännu inte att säga med säkerhet omaspekt förhållande av displayen kommer att vara en traditionell 16:9eller den 18:9 nu på modet tack vare LG G6 och V30. Före den 16 oktober – dagen för presentationen av den nya Huawei Mate 10 – kan nya detaljer komma in som kan skingra alla tvivel, men för nu vad tycker du om det av denna möjliga lösning från Huawei för varianten Proffs?

Relaterade artiklar

Back to top button