Här är den nya Redmi på startplattan: MediaTek-processorer och alla under 200 € (foto)

Redmi, företaget född från Xiaomi, är en av de mest aktiva tillverkarna inom smarttelefonsegmentet nybörjarnivå och av mellanklass. De senaste timmarna har de läckt ut online viktiga detaljer på nästa enheter kommer den att lanseras på marknaden.

Det finns tre smartphones som Redmi utvecklar och som snart kommer att lanseras åtminstone på den kinesiska marknaden. Huvudmodellen bland de tre är Redmi 9: Enheten ska ha en diagonalskärm lika med 6,53 och upplösning full HD +. Senare skulle det finnas en fotografisk modul med fyra sensorer: huvud från 13 megapixlar, tillsammans med tre andra från 8, 5 Och 2 megapixlar. Under huven ska vi hitta en MediaTek SoC Helio G70 med 4 GB RAM och ett batteri med en kapacitet på 5.000 mAh.

LÄS OCH: LG K61, recensionen

Den andra modellen motsvarar Redmi 9A: Jämfört med sin föregångare Redmi 8A, borde vi hitta en SoC MediaTek Helio G25, fortfarande inte formaliserad av den kinesiska tillverkaren. Skärmen skulle alltid vara jämn diagonal 6,53 och batteriet från 5.000 mAh. Dörren borde inte saknas heller USB Type-C och den jack för hörlurar. Den tredje enheten kommer att vara Redmi 9C, som kommer att likna mycket på Redmi 9A utom för avdelning fotografisk: Redmi 9C förväntas presentera en dubbel kamera bak medan Redmi 9A skulle ha bara en sensor bakre foto.

Enligt de senaste läckta detaljerna från Kina förväntas Redmi lansera dessa tre nya modeller a rörliga priser mellan motsvarigheten till cirka 170 € (för Redmi 9) och motsvarande cirka 110 € (för Redmi 9A). För närvarande är det inte känt när den officiella presentationen kommer att äga rum i Kina.

Via: GizChina

Relaterade artiklar

Back to top button