Här är den: LG G7 ThinQ är äntligen tillgänglig för köp i Italien!

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är den: LG G7 ThinQ är äntligen tillgänglig för köp i Italien!

LG Electronics (LG) tillkännager ankomsten till Italien av LG G7, den bästa smarttelefonen som integrerar den mest avancerade processorn, en superljusskärm, kraftfullt ljud och intelligent kamera i en exceptionellt motståndskraftig kropp. LG G7 finns redan tillgänglig i butikerna i färgerna New Aurora Black och New Moroccan Blue till det rekommenderade priset på 849,90 €, eller med förmånliga tarifferbjudanden från de största telefonioperatörerna.

I basen av den nya smarttelefonen, Qualcomm® Snapdragon ™ 845 mobilplattform med integrerad artificiell intelligens, som garanterar bästa prestanda med låg förbrukning. Designen på den senaste modellen av G-serien är också helt förnyad: den polerade metallkanten ger ett mer elegant och jämnare utseende, och kompletteras av Gorilla Glass 5 både fram och bak för större motstånd. Ett “speciellt organ” certifierat IP68 och som har klarat 14 MIL-STD 810G-tester definierade av USA:s armé för att utvärdera driften av utrustning i fientliga miljöer.

En av de största styrkorna med LG G7 är FullVision-skärmen: 6,1 tum diagonal med ett bildförhållande på 19,5:9, QHD + upplösning (3120 x 1440 pixlar). Tillverkad med LGs nya LCD-teknik, Super Bright Display, kan skärmen ses med lätthet även i direkt solljus, tack vare den exceptionella ljusstyrkan på 1 000 nit.

Den fotografiska sektorn har också förnyats för det senaste tillskottet i G-serien: LG G7 är utrustad med en 8MP frontkamera och 16MP-linser på baksidan för både standard- och supervidvinkelkonfigurationer, för allt mer definierade högupplösta bilder. LG har också fulländat kamerans AI-funktioner och erbjuder 19 olika fotograferingslägen med AI CAM. Slutligen, med Super Bright Camera kan användaren ta bilder upp till fyra gånger ljusare för att säkerställa bästa möjliga rendering av bilder även i svagt ljus.

LG G7 fortsätter sitt engagemang för att leverera en oöverträffad ljudupplevelse på sina smartphones och erbjuder även högkvalitativa ljudinnovationer som förblir oöverträffade i branschen. Förutom Quad DAC Hi-Fi och DTS: X är enheten utrustad med en Boombox-högtalare, som använder enhetens inre utrymme som en ljudbox för att fördubbla basspridningen och erbjuda kraftfullt “portabelt stereo”-ljud utan behov av externa högtalare.

Relaterade artiklar

Back to top button