Här är den första Samsung-smarttelefonen med LTE på 450 Mbps: det är Galaxy Note 4! (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är den första Samsung-smarttelefonen med LTE på 450 Mbps: det är Galaxy Note 4! (uppdaterad)

Samsung tillkännagav just världens första smartphone med LTE Advanced Tri-Band Carrier Aggregationvilket översätts till hastigheter på upp till 450 Mbps som kan uppnås på LTE Cat.9-nätverk, tack vare föreningen av tre 20 MHz-nätverk. Detta är tack vare modemet som finns i SoC för denna smartphone, som är ingen annan än det Snapdragon 810Qualcomms mest kraftfulla 64-bitars octa-core, förväntad 2015. Vi har redan berättat att denna mycket snabba smartphone är en Galaxy Note 4?

LÄS RECENSIONEN: Samsung Galaxy Note 4 (foton och videor)

Detta är uppenbarligen en variant av Samsungs phablet, tillkännagiven för den enda Sydkorea, och för närvarande finns det inga bekräftelser på dess möjliga internationella lansering. Vi får därför fortsätta att vara nöjda med den nuvarande versionen med Snapdragon 805 och inget stöd för LTE Cat.9, men just den här sista detaljen kommer verkligen inte att bli något drama, särskilt i vår del, eller hur?

Uppdatering: Samsung har bekräftat att den som används inte är en Snapdragon 810 utan en Exynos SoC; artikeln och dess titel har ändrats i enlighet med detta.

Samsung Electronics Startar Världens första LTE Advanced

Tri-Band Carrier Aggregation Smartphone

Ny teknik ger nedladdningshastigheter på 300 Mbps, fyra gånger snabbare än LTE-tjänster

Samsung Electronics tillkännagav världens första kommersiellt tillgängliga LTE Advanced (LTE-A) Tri-Band Carrier Aggregation (CA) smartphone. Den LTE-A Tri-Band CA-aktiverade Galaxy Note 4 kommer att ge en nedladdningstopphastighet på 300 Mbps, fyra gånger snabbare än hastigheten för dagens 4G LTE-tjänst. Detta kommer att leverera en oöverträffad multimediaupplevelse genom att möjliggöra snabbare nedladdningar och webbsurfning, samt ge snabbare innehållsströmning och bättre tillgång till dataintensiva applikationer.

“LTE-A Tri-Band CA-smarttelefonen är ett meningsfullt framsteg inom mobil- och telekommunikationsteknik, och visar Samsungs långsiktiga engagemang för att tillhandahålla innovation inom telekommunikationsindustrin”, säger JK Shin, VD och VD för IT & Mobile Communications Division på Samsung Electronics. “Vi fortsätter att ställa nya utmaningar för branschen och tänja på gränser för att ta mobilteknik till nästa nivå och leverera bästa möjliga kundupplevelse.

Den LTE-A Tri-Band CA-aktiverade Samsung Galaxy Note 4 kommer att ge den mest innovativa nätverksupplevelsen som finns på marknaden för närvarande genom att välja optimalt tillgängliga bandbredder. Enheten tar emot tre olika frekvensband och samlar dem till en enda anslutning och stöder nätverkstjänst i kategori 6 med hastigheter på upp till 300 Mbps. Användare kan ladda ner en 700 MB video på cirka 19 sekunder eller 10 låtar med 40 MB på cirka en sekund.

När mobil- och telekommunikationstekniken fortsätter att utvecklas kommer LTE-A Tri-Band CA Galaxy Note 4 att vara klar för LTE-A kategori 9, med hastigheter på upp till 450 Mbps nedladdning som förväntas kommersialiseras senare 2015.

Samsungs engagemang för att driva på att använda 4G LTE nådde en stor milstolpe med Galaxy S5 LTE + och Galaxy S5 Broadband LTE-A tidigare 2014, som gav de snabbaste nedladdningshastigheterna hittills. Under Mobile World Congress 2014 demonstrerade Samsung världens första LTE-A Tri-Band CA-nätverkslösningar med 450 Mbps hastighet.

För mer detaljerad enhetsinformation och multimediainnehåll, besök www.samsungmobilepress.com.

Samsung Galaxy Note 4 LTE-A produktspecifikationer

* Tillgängligheten för varje tjänst kan skilja sig åt beroende på land.

* All funktionalitet, egenskaper, specifikationer och annan produktinformation som tillhandahålls i detta dokument, inklusive, men inte begränsat till, produktens fördelar, design, prissättning, komponenter, prestanda, tillgänglighet och kapacitet kan ändras utan förvarning eller förpliktelse.

Relaterade artiklar

Back to top button