Här är den första renderingen av en ny Xiaomi Redmi kantlös, men kommer det att vara sant? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är den första renderingen av en ny Xiaomi Redmi kantlös, men kommer det att vara sant? (Foto)

Xiaomi var en av de första tillverkarna som riktade in sig på sina helskärmsenheter, tack vare lanseringen av den oförglömliga Xiaomi Mi MIX. Enligt några nya rykten förbereder det kinesiska företaget att införa konceptet gränslös även i mellanklassen, med en ny smartphone från serien Redmi kommer inom de närmaste månaderna, kanske originalet I 6C.

För att vara ärlig, ta en titt på den första framställa läckt under de senaste timmarna verkar designen på den här nya enheten ganska långt ifrån MIX-seriens. Displayen i 18:9 format upptar en mycket stor del av frontytan, men de finns där ändå små ramar på alla fyra sidor, speciellt ovan och under. På toppen verkar det finnas en dubbelkameraöronkapseln och alla klassiska sensorer från vanliga smartphones, så inget att göra med lösningarna som antagits på Mi MIX.

Även om det inte går att se det, säger källor att det borde finnas en till på bakkroppen dubbel kamera att läsaren för Fingeravtryck.

Kroppen på den nya Redmi ska vara gjord helt av metalloch på den nedre delen skulle det också finnas två ljudhögtalare och USB Type-C-ingången.

Även om du inte har någon annan information om den interna hårdvaran eller presentationsdatumet ännu, har ett eventuellt listpris redan markerats: 1 499 Yuan, vilket gör cirka 191 € vid nuvarande växelkurser. Det är svårt att säga om renderingen som visas nedan är äkta eller om den bara är en genomtänkt förfalskning, så tills vidare råder vi dig att ta denna information med gynnas av tviveli väntan på fler bekräftelser under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button