Här är den första bilden av OnePlus 5T, med 18:9 skärm och ramar reducerade till ett minimum (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är den första bilden av OnePlus 5T, med 18:9 skärm och ramar reducerade till ett minimum (foto)

Föreställ dig a OnePlus 5 med gränslös design Och 18:9 skärm. Tilltalar idén dig? Du har tur, eftersom enligt en bild levereras till AndroidAuthority från en “betrodd källa”, det är precis så det kan vara OnePlus 5T.

Nästa modell av det kinesiska företaget, vars ankomst är planerad till november precis som det hände för OnePlus 3T, kan det faktiskt ge en anmärkningsvärd förändring av utseendet på OnePlus 5, och därmed övertyga alla användare som, trots att de är nöjda med specifikationerna från den tidigare toppen av sortimentet, har låtit sig hållas tillbaka av dess “traditionella” design.

Från bilden är det faktiskt inte lätt att vara säker på skärmens formfaktor, eftersom telefonen visas med en vinklad bild från undersidan: du kan dock se några avgjort reducerade ramar än tidigare, t frånvaron av den främre fingeravtrycksläsarenen funktion som hade särskiljt alla företagets modeller med undantag för OnePlus One och X. Metallramen och högtalaren placerad på nedre vänstra sidan finns dock kvar.

Så vi låter dig följa det första fotot av vad som kan vara OnePlus 5T: vad tycker du? Kan den ha vad som krävs för att övertyga dig om att köpa den?

Relaterade artiklar

Back to top button