Här är den första bilden av Galaxy S4 Zoom (uppdaterad: fler bilder)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är den första bilden av Galaxy S4 Zoom (uppdaterad: fler bilder)

Med Galaxy S4 mini och Active nu officiellt, återstår bara att han ännu inte har avslöjats: Galaxy S4 Zoom, eller kameran gjorde en mobiltelefon. Vi har redan haft möjlighet att observera ett par påstådda bilder tagna av den här modellen, men inte att se honom personligen, vilket borde vara den du kan beundra ovan (för att bättre observera det lämnar vi en annan bild för att förstora i slutet av artikeln).

Den mest intressanta delen, det vill säga måletär dock dolt, men det senare tycks vara av viktiga dimensioner. Kort sagt, utseendet är som en telefon som sitter fast på baksidan av en kamera, eller vice versa.

De läckta specifikationerna talar om en 4,3 tum qHD Super AMOLED-skärm, 1,6 GHz dual-core processor, 16 megapixel sensor med optisk zoom, 8 GB internminne som kan utökas med microSD, Bleutooth 4.0 LE Wi-Fi 802.11 a/b/g/n och A-GPS. En knapp dedikerad till fotografering har uppenbarligen satts in, medan volymreglaget också ska justera zoomen.

Den officiella presentationen väntas till den 20 juni i London, men det går inte att utesluta att Samsung skickar ett pressmeddelande till mig innan dess, vilket redan gjorts med S4 mini och Active. De “goda nyheterna” är dock att detta kommer att vara den senaste varianten av Galaxy S4, så det borde inte bli några fler överraskningar.

Uppdatering: fler bilder har kommit, även om det tyvärr verkar som om ingen vill fotografera framsidan av denna kameratelefon.

Relaterade artiklar

Back to top button