Här är den bekvämaste tiden att köpa nya Huawei P40 / P40 Pro / P40 Lite (foto)

Enligt analysen av Idealo-portalen kommer detta att bli prisutvecklingen de närmaste månaderna

Huawei har precis lanserat i nya medlemmar i P40-familjen efter att Huawei P40 Lite presenterades några veckor tidigare. Som alltid lockar smartphones i P-serien – den med särskild uppmärksamhet åt fotografisektorn – mycket uppmärksamhet från användare och fans av det kinesiska varumärket som förmodligen de kommer att vara redo att köpa en av varianterna.

Ju mer tålmodig, å andra sidan, kommer att kunna spara flera euroutan att behöva vänta länge. För tillfället gjorde faktiskt Idealo-portalen en prognos omprisutvecklingen på Huawei P40, Huawei P40 Pro och Huawei P40 Lite de visar viktiga förändringar redan inom 2/4 månader.

Huawei P40 verkar avsedd att förlora redan a 15% efter de första två månaderna för att komma fram minskar kontakten runt 25% efter 4-7 månader. I väntan på julperioden bör värdet dock öka och gradvis minska från det ögonblicket och framåt.

LÄS OCH: House of Paper 4 kommer!

Olika tal för Huawei P40 Pro – analyseras i de två varianterna på 128 och 256 GB. Med de nödvändiga skillnaderna bör de två se en mindre plötslig och mer konstant nedgång över tiden, ibland genomgå vissa ökningar som dock inte påverkar den allmänna trenden. Generellt sett, med tanke på både det initiala priset och det faktum att vi är Pro-modellen för en topp i sortimentet, når vi därför en besparingar på cirka 30% först efter 7-9 månader.

Huawei P40 Lite utgår från ett mycket lägre pris och dess graf (som du hittar nedan tillsammans med den för de andra modellerna) är mer lik standardvarianten. Speciellt om du är intresserad rekommenderar Idealo vänta ett par månader efter lanseringen för att kunna spara upp till en tredjedel av den ursprungliga kostnaden, varefter värdet bör stabiliseras och börja sjunka igen från och med den sjätte månaden.

Dessa analyser genomfördes genom att studera pristrenderna för de olika varianterna av Huawei P30 under 2019-2020. Så intressanta som de är, måste vi dock ta hänsyn till att smartphones i fråga de var fortfarande utrustade med Googles tjänster, en faktor som har ett starkt inflytande på smakligheten och därmed på enheternas pris.

SMARTWORLD FACEBOOK GROUP

TELEGRAMKANALER ERBJUDER

Källa: Idealo

Relaterade artiklar

Back to top button