Här är de troliga specifikationerna för Xiaomi Mi Max 3 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är de troliga specifikationerna för Xiaomi Mi Max 3 (foto)

För bara några dagar sedan rapporterade vi nyheten om en ny Xiaomi-smarttelefon som certifierades i Kina. Modellen i fråga identifieras av förkortningen M1807E8S och bör vara nästa Mi Max 3, som förväntas lanseras i juli. Gudar började cirkulera idag läcka som rör den här telefonen som vi rapporterar till dig direkt.

  • Skärm: 6,99″ FHD + LCD med 18:9-förhållande
  • Processor: Snapdragon 710
  • Bagge: 4GB / 6GB
  • Backkamera: dubbel, detaljer om huvud: 20 MP Sony IMX363
  • Android: Oreo 8.1 med MIUI 10
  • Batteri: 5 500 mAh med Quick Charge 3.0 vid 18 W

Som ni ser handlar det om ofullständig information, men fortfarande i linje med de rykten som hittills cirkulerat. Det finns ytterligare bekräftelse på skärmförhållandet i 18: 9 och närvaron av MIUI 10. Intressant nog är den bakre huvudkameran samma monterad på Xiaomi Mi8 och Mi Mix 2Säven om detaljerna på den sekundära sensorn och på den främre saknas helt.

Xiaomi Mi Max 3 förväntas bli tillgänglig i två versioner beroende på mängden minne.

Baserat på RAM-nedskärningarna som cirkulerar kommer det troligen att finnas två varianter: en från 4/64 GB och den andra från 6/128 GB och troligen borde båda stödja ytterligare expansion via microSD. Fortsätt följa oss för att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna som vi omgående kommer att rapportera till dig.

Relaterade artiklar

Back to top button