Här är de tekniska funktionerna i två varianter av ZenFone 3

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är de tekniska funktionerna i två varianter av ZenFone 3

Två helt nya smartphones SOM OSS har gått igenom GFXBench och avslöjat en bra del av deras tekniska funktioner. Trots det faktum att den information som rapporteras mycket väl kan vara varken tillförlitlig eller definitiv, är de två smartphones trovärdiga på sitt eget sätt i syfte att avsevärt differentiera sin line-up, vilket trots allt ASUS redan har gjort med de många utgåvorna av ZenFone 2.

Låt oss börja med modellen ASUS Z010DDmed skärm från 5,9 tum men bara i HD-upplösning (720 x 1 280 pixlar), med SoC Qualcomm Snapdragon 6153 GB av Bagge32 GB av internminne, kamera 12 megapixel huvudkamera och 5 megapixel frontkamera.

Kort sagt är det en phablet i mellanklassen, som förvisso inte kommer att representera spjutspetsen för ZenFone 3-linjen, men som ändå kommer att tillfredsställa den som letar efter en enhet med stor skärm och förmodligen med bra autonomi (vi förväntar oss ett generöst batteri. , som med en så låg upplösning borde erbjuda utmärkta värden).

LÄS ÄVEN: Marshmallow i betatest för ASUS ZenFone 2, ZenFone 2 Laser och ZenFone Zoom

Vi går sedan vidare till ASUS Z012D, som skickades vidare till GFXBench för en tid sedan. I det här fallet har vi en skärm 5,5 tum full HD, SoC Qualcomm Snapdragon 650 (tidigare känd som Snapdragon 618), och den vanliga 3 GB Bagge och 32 GB av internminne. Ingen information om kamerorna, men det här borde inte heller vara flaggskeppsmodellen, så vi antar något kring värdena för den tidigare Z010DD.

Och toppen av sortimentet? Det kommer fortfarande att finnas tid för det, och med tanke på att vi i alla fall fortfarande borde vara flera månader från lanseringen av nya ZenFone 3 (kanske på Computex i Taipei, som kommer att hållas i slutet av maj – början av juni), så gör vi misströsta inte över att se modeller med Snapdragon 820, 4 GB RAM och kanske fingeravtrycksläsare och USB Type-C, som redan antagits.

Relaterade artiklar

Back to top button