Här är de påstådda lanseringspriserna för Honor 10: billigare än P20 men kommer det att vara på samma nivå?

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är de påstådda lanseringspriserna för Honor 10: billigare än P20 men kommer det att vara på samma nivå?

Heder 10 kommer att presenteras officiellt i morgon men de senaste dagarna har vi haft möjlighet att prata mycket om det och ta reda på alla dess påstådda detaljer. Idag fokuserar vi på det påstådda introduktionspriser varianter som kommer att presenteras av Honor, tack vare lite information från Kina.

Troligtvis kommer det kinesiska företaget att presentera i morgon tre varianter of Honor 10: den integrerade versionen 4 GB RAM Och 64 GB internminne förväntas lanseras till ett pris av 2 699 kinesiska yuan (ca 347 €), versionen med 6 GB RAM Och 64 GB internminne till 2 999 kinesiska yuan (ca 386 €) och versionen från 6 GB RAM Och 128 GB internminne till 3 599 kinesiska yuan (ca 463 €).

Som vi har lärt oss av de senaste dagarnas inofficiella information bör Honor 10 presentera ett tekniskt blad som liknar Huawei P20. Honors nästa enhet kommer att debutera i försäljning från timmar 10:08 av 27 april i Kina och vi hoppas att dessa priser kommer att bekräftas officiellt efter presentationen, även om vi vet att de som är avsedda för den italienska marknaden sannolikt kommer att stiga.

Relaterade artiklar

Back to top button