Här är de officiella bakgrundsbilderna till Huawei P20 i full upplösning (skåran kommer att tillhandahållas separat) (ladda ner)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är de officiella bakgrundsbilderna till Huawei P20 i full upplösning (skåran kommer att tillhandahållas separat) (ladda ner)

De senaste bilderna som läckt ut på den nya P20-smarttelefonfamiljen – som kommer att presenteras officiellt den 27 mars – verkar ha varit de avgörande för att förtydliga våra idéer om hur Huaweis nya modeller kommer att se ut under första delen av året. Om du vill ha en ny smak, här är serien av officiella bakgrundsbilder som kommer att ingå i enheterna.

Detta är ett galleri av 12 tapetergjord i upplösning 1 080 x 2 160 pixlarvilket speglar förhållandet 18:9 valt av Huawei för hela smartphonefamiljen. Ett urval åtminstone varierat i ämnen och färger, som utan tvekan kommer att möta smaken hos en ganska stor publik.

Vi råder dig att fokusera din uppmärksamhet på den övre kanten av dessa bilder, särskilt i det centrala området, eftersom när de appliceras på skärmarna i P20, P20 Pro och P20 Lite kommer dessa detaljer inte längre att vara märkbara, på grund av den mycket diskuteras hacksom Huawei har beslutat att använda för sina nästa smartphones.

Seriöst, på den här sidan kan du fortsätta med ladda ner Bakgrundspaket i full upplösning.

Relaterade artiklar

Back to top button