Här är de nya smartphones i Vodafones prislista för köp på avbetalning: det finns även LG G7 ThinQ

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är de nya smartphones i Vodafones prislista för köp på avbetalning: det finns även LG G7 ThinQ

Från och med idag, den 23 maj, har Vodafone beslutat att inkludera fyra nya smartphones i sin prislista giltig för köp på avbetalning av enheterna genom att kombinera dem med de olika erbjudanden som föreslagits av den röda operatören. Bland de nya enheterna hittar vi även den senaste toppen i sortimentet som presenteras av LG.

Kom ihåg att Vodafone ger 1 GB extra datatrafik per månad om du kombinerar avbetalningsavtalet med Smart, Shake Remix, Red, Pro/One, C’all Global och Super-erbjudanden för billiga smartphones och 2 GB extra per månad för smartphones med medelhög räckvidd, upp till 4 GB extra per månad genom att kombinera Red och Full Pack-erbjudanden. Här är de fyra nya smartphones i listan:

  • LG K11, a 2,99 € per månad med initialt bidrag på 89,99 €. Det finns ingen avgift för tidigt uttag
  • LG Q7, 9,99 € per månad i kombination med erbjudandena Red, Pro/One och Shake Remix. Priset går upp till 10,99 € i kombination med Smart, C’all Global, C’all Super-erbjudanden och alla andra uppladdningsbara erbjudanden. Det planerade initiala bidraget uppgår till 39,99 €.
  • LG G7 ThinQ, erbjöd en 14,99 € per månad till Röda kunder, medan för kunder av alla andra uppladdningsbara erbjudanden stiger månadspriset till 20,99 €. Avgiften för förskottsuttaget uppgår till 300 € om det kombineras med det röda erbjudandet, som går ner till 200 € för alla andra uppladdningsbara erbjudanden.
  • Samsung Galaxy A6, en 5,99 € per månad om de kombineras med erbjudandena Red, Pro/One och Shake Remix, medan för Smart, C’all Global, C’all Super och andra uppladdningsbara erbjudanden stiger det månatliga bidraget till 7,99 €. Det planerade initiala bidraget uppgår till 49,99 € för betalningar med kreditkort, t 59,99 € om betalningar görs via bankautogiro.

För alla listade smartphones är avtalstiden 30 månader.

För vidare information angående villkoren för de avtal och erbjudanden som beskrivs, rekommenderar vi att du går till ett auktoriserat Vodafone-center eller besöker den officiella webbplatsen.

Relaterade artiklar

Back to top button