Här är de många smartphones i Xiaomis planer: nästa är Mi7 Lite och Mi MIX 3S (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är de många smartphones i Xiaomis planer: nästa är Mi7 Lite och Mi MIX 3S (foto)

Xiaomis nästa topp i sortimentet kommer att presenteras inom de närmaste dagarna (23 maj?), Men förutom Mi7 arbetar det kinesiska företaget på många andra smartphones och dokumentet som läckte online idag bekräftar det: upp till 2023 marknadslanseringen av mer än 15 nya enheter.

Dokumentet, som kan ses i vårt Galleribestår av en certifiering av EEC, det organ som ansvarar för certifieringen av elektroniska enheter i Europa och Asien. Den visar namnen på smartphonemodellerna programmerade av Xiaomi fram till 2023: vi hittar mellanklassen Mi7 Lite planerad för i år, Mi MIX 2S efterträdare för 2019, Redmi A1 Och Redmi A2avsedda som efterföljare till Redmi 5-serien. I listan läser vi också de påstådda komponenterna i Mi S-serien: Mi S1, Mi S2 och Mi S3.

Dessutom har utvecklingen av Redmi 6-serien 2019 med: Redmi Note 6, Redmi Note 6A, Redmi Note 6A Prime, Redmi Note 6 Prime, Redmi 6 Plus och Redmi 6A Plus.

De smartphonemodeller som listas i dokumentet som rapporteras i galleriet bör alla se sin debut på den europeiska marknaden och, förmodligen, i Italien, även med tanke på den senaste konkreta expansionen av det kinesiska företaget i vårt land. Vi har mindre säkerhet på de tider som rapporterats, vi återkommer för att uppdatera dig så snart vi får veta nya detaljer om de enskilda enheterna.

Relaterade artiklar

Back to top button