Här är de första renderingarna av BlackBerry Athena: uppenbar samhörighet med KEYone, men dubbel bakre kamera

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är de första renderingarna av BlackBerry Athena: uppenbar samhörighet med KEYone, men dubbel bakre kamera

Kodnamnet Athenatillskriven en framtida BlackBerry-smarttelefon, hade dykt upp för första gången för ett par månader sedan, åtföljd av knapphändig information som vagt beskrev den som en enhet liknande KEYone, men med en generösare totalstorlek. Nu har de första äntligen dykt upp framställa av den påstådda BlackBerry Athena, från vilken det är svårt att härleda tonnaget, men samhörigheten med KEYone är mer än uppenbart.

Det är i själva verket en enhet utrustad med fysiskt QWERTY-tangentbord, enligt björnbärsmärkets historiska tradition, senast utförd av KEYone. Om framifrån känslan av Deja vu den växer, tittar man på den bakre är man säker på det. Den speciella porösa finishen och det övre metallbandet är tydliga ledtrådar av släktskapet med modellen som släpptes 2017. Det finns dock en stor skillnad.

Det är fotografiska sektornsom på KEYone representerades av en enda sensor, medan den påstådda Athena kan skryta med två, enligt senaste praxis för mobilsektorn.

Närmare bestämt är kamerorna ordnade vågrätt, flankerad av den klassiska lysdioden för blixten. Även färgen svart på svart verkar vara hämtad från Black Edition-versionen av KEYone, medan inga ytterligare detaljer har erhållits om de möjliga specifikationerna. Låt oss nu hålla oss till februariryktena som de pratade om Snapdragon 660, 4/6 GB RAM Och 64 GB internminne.

Relaterade artiklar

Back to top button