Här är de första livebilderna av Samsung Galaxy … A8 + (2018). Kommer det att kallas detta också av oss?

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är de första livebilderna av Samsung Galaxy … A8 + (2018). Kommer det att kallas detta också av oss?

För ungefär en vecka sedan hade vi kommenterat med en hint om skepsis poster som hänvisar till en utomstående av serien Galaxy A av Samsung. Vänj dig vid A3, A5 och om något, A7nyheten att den koreanska jätten också kan lansera en A8 2018 överraskade det oss lite. Det ser dock ut som det förra levande foto av en smartphone från Galaxy A-serien från 2018 tillhör den påstådda A8. Eller snarare, på A8+.

Ja, eftersom vissa rykten inte var begränsade till att anta förekomsten av en smartphone som heter A8 (2018), utan talade till och med om en Samsung redo att avsätta triptyken A3, A5 och A7, till förmån för två mellanklasssmartphones, som kallas exakt A8 och A8+ (2018). När det gäller giltigheten av denna hypotes är det fortfarande svårt att ta ställning, men dessa stulna skott verkar avgjort realistisk och pålitlig, därförexistens av smartphones som kallas på detta sätt kan inte längre avfärdas lättvindigt.

En alternativ hypotes är att det kan vara en nomenklatur – eller en riktig parallellserie – avsedd endast till den asiatiska marknaden, medan vi skulle fortsätta med samma namn som alltid. Vad Samsungs gimmick än är, Det som framför allt spelar roll är designen av denna modell, som återigen går till bekräfta vad som framkommit under de senaste månaderna:Infinity display kommer därför att landa i mellanklassen av Samsung, men utan böjda kanterför en frontdesign som ser nästan närmare en LG G6 än en Galaxy S8. Du gillar det?

Relaterade artiklar

Back to top button