Här är äntligen Stonex One AnTuTu-poängen

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är äntligen Stonex One AnTuTu-poängen

Det utlovades och det kom till slut: Stonex One den testades av den välkända benchmark-appen AnTuTurapporterar ett värde i linje med förväntningarna för Mediatek MT6795 64-bitars processor, för vänner Helio X10.

Stonex One har sammanlagt 50,961 poäng: ett värde som placerar det ovanför Galaxy S5även om, vi minns, bara en riktmärke gör inte telefonen. Tyvärr, eftersom telefonen inte har blivit igenkänd, finns det inget klassiskt histogram med rankningen, men du kan alltid idealiskt hänvisa till topp 10 AnTuTu i mitten av 2015.

LÄS ÄVEN: Stonex One, vår förhandstitt

Korten på bordet så att Stonex One både en smartphone med ett bra förhållande mellan kvalitet och pris finns där: vi får se om siffrorna kommer att förvandlas till ettanvändarupplevelse uppfyllande.

Och för de som redan har beställt smartphonen, men inte tillbehören, från onsdag 12 augusti kl 12 till onsdag 19 augusti kl 12, Stonex e-butik kommer att förbli öppen endast för köp av tillbehör.

Och under de närmaste dagarna, förutom omslagen, den powerbankoch valet av namnet på den andra begränsade upplagan av Stonex One.

Relaterade artiklar

Back to top button