Här är andra bilder av OnePlus 3: USB Type-C tydligt synliga och andra detaljer

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är andra bilder av OnePlus 3: USB Type-C tydligt synliga och andra detaljer

Nya bilder på de påstådda fortsätter att läcka OnePlus 3, och även om bilderna alltid är olika, är den inramade enheten densamma, vilket lämnar väldigt lite utrymme för tvivel om dess äkthet. Faktum kvarstår att detta kanske inte är den slutliga versionen av smarttelefonen, men det är helt klart att minst en prototyp med dessa funktioner har gjorts.

Vi kommer inte att fråga dig vad du tycker om designeftersom du redan kommer att ha en idé från de bilder vi redan har publicerat tidigare, men bilderna nedan visar något nytt.

LÄS ÄVEN: Några överväganden om framtiden för OnePlus (och Oppo)

I den nedre delen av smarttelefonen, denna gång väl synlig, finns rutnätet för högtalareen dörr USB typ-C och även ljuduttaget. På ena sidan verkar det också finnas en växlaförmodligen för att byta tillstånd anmälningsprioritetsom redan sett i OnePlus 2.

Andra nya detaljer är svåra att extrapolera från dessa bilder, som vi upprepar kan mycket väl inte vara av den slutliga modellen.

Om du märker något mer, vänligen meddela oss i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button