Här är alla ZenFone 4 tillgängliga i Italien, inklusive priser! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är alla ZenFone 4 tillgängliga i Italien, inklusive priser! (Foto)

ASUS introducerar ZenFone 4-familjen i Europa

Händelsen Vi älskar foto i Rom markerar den europeiska debuten av den nya smartphonefamiljen som inkluderar ASUS ZenFone 4 Pro-modeller med Gigabit-anslutning, ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro, ZenFone 4 Selfie och ZenFone 4 Max.

I BEVIS

  • ASUS presenterar den efterlängtade ZenFone 4-smarttelefonfamiljen i Rom under evenemanget Vi älskar foto tillägnad den europeiska pressen
  • Hela ZenFone 4-serien integrerar en dubbel kamera på varje modell, fram eller bak, så att alla kan uttrycka sin kreativitet och ta bilder av professionell kvalitet
  • ZenFone 4 Selfie-serien erbjuder dubbla selfiekameror och unika fotomöjligheter för fantastiska högupplösta selfies och panorama-selfies tack vare 120° supervidvinkelkameran
  • ZenFone 4 Pro med Gigabit-anslutning använder det mest avancerade dubbla kamerasystemet för att ta fantastiska foton och videor och kunna dela dem direkt och omedelbart var du än är

ROM, 21 september 2017. ASUS VD Jerry Shen presenterade officiellt den efterlängtade nya familjen ZenFone 4-smarttelefoner i Rom – ZenFone 4 Pro med Gigabit-anslutning, ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro, ZenFone 4 Selfie och ZenFone 4 Max – under evenemanget Vi älskar foto tillägnad företrädare för den europeiska pressen. ZenFone 4 representerar en omfattande familj av nya enheter, designade för att säkerställa den bästa fotografiska upplevelsen var och en, såväl som den första och enda serien av smartphones som ger varje modell närvaron av ett fotografiskt fack med dubbla kamera, med två bakre eller främre kameror beroende på av de olika deklinationerna. Tack vare ultrasnabb anslutning tillåter de nya smartphones dig att omedelbart skapa och dela extraordinära foton och videor med vänner och familj och att använda dina favoritappar och tjänster med oöverträffad hastighet.

Från scenen i det prestigefyllda Auditoriet Roms kongresscenter – La Nuvola, betonade Jerry Shen passionerat sin entusiasm för den europeiska debuten av ZenFone 4. “Vi är mycket glada över att kunna meddela att ZenFone 4-familjen är tillgänglig över hela Europa”, började Shen. “Vår ZenFone 4-serie inkluderar det bästa dubbla kamerasystemet och de mest avancerade fotograferings- och anslutningsfunktionerna för att förändra hur vi spelar in och delar de mest värdefulla ögonblicken med våra vänner och familj.”

Cristiano Amon, vice VD för Qualcomm Technologies, Inc. och VD för QCT, följde med Jerry Shen på scenen för att hälsa lanseringen av ZenFone 4-familjen och bekräfta det solida partnerskapet mellan ASUS och Qualcomm Technologies, Inc. Cristiano Amon fortsatte att lyfta fram några av de viktiga teknologierna som antagits av de nya smartphones. “Det är ett nöje att samarbeta med ASUS för att lansera ZenFone 4-familjen av smartphones, alla drivna av Qualcomm Snapdragon Mobile Platform-processorer. ZenFone 4 Pro i synnerhet är en milstolpe för mobilsektorn, eftersom det är den första smartphonen i världen som erbjuder gigabit LTE och multi-gigabit 802.11ad Wi-Fi-teknik, för att säkerställa ultrasnabb gigabit-anslutning var som helst, hemma, i på kontoret eller på språng. Samarbetet mellan Qualcomm Technologies, ASUS och våra ömsesidiga partneroperatörer säkerställer att smartphoneanvändare kan njuta av fördelarna med gigabit-anslutning, vilket banar väg för nästa övergång till 5G. Snapdragon 630 Mobile Platform garanterar också ZenFone 4-användare exceptionell prestanda och användarupplevelse, samtidigt som den säkerställer otrolig driftautonomi ”.

I slutet av den officiella presentationen med möjlighet att röra alla produkter som just annonserats, fortsatte evenemanget med en fest som såg liveframträdandet av den internationella DJ:n Bob Sinclair.

ZenFone 4-serien: We Love Photo

Alla modeller i ZenFone 4-serien är designade för att erbjuda den mest avancerade fotografiska upplevelsen på smartphones, tack vare det dubbla kamerasystemet som låter dig ta utmärkta foton och videor med flera kreativa perspektiv. ZenFone 4-serien innehåller för närvarande modeller ZenFone 4 Pro med Gigabit-anslutningsom förkroppsligar det maximala uttrycket av den mest exklusiva ASUS-designen, där varje detalj är inriktad på att erbjuda högsta prestanda och den mest avancerade fotografiska upplevelsen, samt den första smartphone som integrerar tre avancerade Sony-bildsensorer, en optisk zoom 2X och upp till 10X totalt, åtta gånger branschstandardens ljuskänslighet, och ZenFone 45,5-tums Android™-smarttelefonen med en elegant och raffinerad design, som säkerställer en avancerad fotografisk upplevelse tack vare det dubbla kamerasystemet med 120° supervidvinkelobjektiv för överraskande panoramabilder och videor och bilder med ovanliga kreativa perspektiv.

ZenFone 4 Selfie-serien: We Love Selfie & Wefie

Smarttelefonerna i den nya serien tillägnad självberoende, ZenFone 4 Selfie Pro Och ZenFone Selfie, använd ett högkvalitativt dubbelt främre kamerasystem och kraftfull och intuitiv bildbehandlingsprogramvara för att säkerställa fantastiska selfies och uppslukande panoramaselfies eller gruppwefies, rika på detaljer och verkligen fantastiska. Den innovativa SelfieMaster-appen låter dig applicera, i realtid, en perfekt digital make-up på selfies, videor och livestreamar, medan med fotoretuscheringsläget i kameraappen räcker det med bara några tryck på skärmen för att förbättra ansiktsdragen. , mjuka upp hudtoner och intensifiera blicken. Tack vare den effektiva kombinationen av dubbla kameror och försköningsfunktioner låter ZenFone 4 Selfie-serien dig ha kul och uttrycka dig på ditt bästa för att fånga din bästa sida och få den perfekta selfien.

ZenFone 4 Max Series: We Love Going Further

ZenFone 4 Max-smarttelefoner är den perfekta partnern för alla maraton- eller dagliga fotografiska upplevelser tack vare det dubbla kamerasystemet, som består av en 13 MP huvudkamera och en extra kamera med 120° vidvinkelobjektiv, kombinerat med ett extraordinärt högkapacitetsbatteri. ASUS PowerMaster-teknik, perfekt för att möta alla utmaningar i alla fotograferingsförhållanden med självförtroende. Två modeller finns tillgängliga för den inhemska marknaden: ZenFone 4 Max (ZC554KL) med 5,5-tumsskärm och 5000mAh högkapacitetsbatteri som säkerställer utökad användning av telefonen upp till 46 dagars vänteläge i 4G-läge, och ZenFone 4 Max (ZC520KL) som använder en 5,2 ”skärm och 4100mAh batteri, alltid med ultrasnabb laddning. I båda fallen låter den enorma batterikapaciteten hos ASUS ZenFone 4 Max dig använda din smartphone som en nödkraftbank för att ladda andra enheter.

Relaterade artiklar

Back to top button