Här är alla appar som är förinstallerade i Galaxy S6 (spoiler: endast tre är från Samsung!)

Note: We hope you enjoy reading this article: Här är alla appar som är förinstallerade i Galaxy S6 (spoiler: endast tre är från Samsung!)

Det hade vi redan sagt Galaxy S6 det borde vara särskilt “lätt” ur mjukvarusynpunkt, nästan som en Nexus, men om den nya informationen SamMobile kommer att visa sig vara pålitlig, Samsung kommer säkerligen att ha överträffat våra förväntningar.

LÄS ÄVEN: HTC har andra knep i rockärmen för MWC

Faktum är att bland de förinstallerade apparna i toppen av sortimentet borde det finnas bara två Samsung-märkta: S Hälsa och S Röst; tre om vi även räknar butiken Galaxy Apps, genom vilken smartphoneägare kommer att kunna ladda ner, om de så önskar, exklusivt gratisinnehåll för att förbättra användarupplevelsen. Innan vi går vidare, låt oss se vad de andra förinstallerade apparna ska vara:

  • S Röst
  • S Hälsa
  • Galaxy Apps
  • Facebook
  • WhatsApp (nedladdningslänk)
  • Microsoft One Drive
  • Microsoft One Note
  • Skype
  • Alla Google-appar

Om man lämnar åt sidan Facebook Och Whatsappsom de flesta användare skulle ha installerat själva i alla fall (kom ihåg i alla fall att apparna vanligtvis kan inaktiveras), har vi bara en triptyk från Microsoft, som kommer att samlas i en speciell mapp Microsoft Appsbara för att upprepa någon form av överenskommelse som det fanns mellan de två företagen, och sedan alla de obligatoriska Google-appen.

Så sammanfattar: Samsung, Facebook, Microsoft och Google kommer att vara huvudpersonerna i Galaxy S6 “standardupplevelse”. Nyfiken på att se så många konkurrenter praktiskt taget alla tillsammans, men låt dig inte luras: vi tvivlar inte på att Samsung kommer att försöka locka användare att ladda ner ytterligare innehåll från Galaxy Apps, trots allt skulle det vara dess fulla rätt att göra det.

Och vad gäller gränssnittet i allmänhet borde det likna det som redan uppskattas på Galaxy S5 och Note 4 med Lollipop, även om mjukvaran kommer att strömlinjeformas och förfinas ytterligare och designen av systemapparna (telefon, musikspelare, galleri) , etc.) kommer att vara mer förfinad och i linje med materialdesignen. Kort sagt, bra premisser för en mjukvaruupplevelse som denna gång är mer anpassningsbar, och inte färdigförpackad, för att tillfredsställa både den avancerade användaren och den genomsnittliga användaren.

Relaterade artiklar

Back to top button