HAMMER Blade 5G, den första robusta smartphonen med 5G och eSIM –

Att dra fördel av bristen på stora tillverkare på marknaden, företag som t.ex mPTech fångar alla ögon från mobilkongressen i Barcelona. Särskilda förväntningar höjdes HAMMARBLAD 5G , en all-terrain smartphone som har avancerad teknik och 5G-anslutning, vilket gör den till den perfekta smartphonen för arbetsmiljön.

För de som inte känner till tillverkaren är detta ett polskt teknikföretag som har myPhone, HAMMER och techbite-produkter i sin katalog. Den andra av dem förenar bara sådana offroad-smartphones. Blade 5G den har allt du behöver från en pålitlig telefon och mer.

mptech

Utmärkt explosionssäker smartphone

Denna nya mobiltelefon är designad HAMMARE Varumärket är lyhört för kundernas behov och anpassar offroad-smartphones till 2021, och erbjuder hög motståndskraft och prestanda. Föga överraskande, som vi sa, är detta den första terminalen i sitt slag som kombinerar ESIM- och 5G-teknik, det vill säga att den inte kräver ett fysiskt SIM-kort för att fungera och använda hela taxeplanen.

Denna modell har 5G-anslutning tack vare användningen av en 8-kärnig MediaTek Dimensity-processor tillsammans med 6 GB RAM, NFC och ett 5000mAh batteri med snabbladdningskapacitet. Bakom den finns tre linser som består av en 48 Mpx huvudsensor, en 16 Max sensor som hjälper dig att ta bilder i nattläge och en vidvinkellins för 13 Mpx panoramabilder. Framtill finns det plats för en 16-megapixel framåtvänd kamera. Hur kunde det vara annorlunda, HAMMER Blade 5G är MIL-STD-810G-certifierad, IK07-kompatibel och IP69-certifierad för stöt-, vatten- och dammbeständighet.

hammare mwc

Smarttelefonen är naturligtvis inte till salu för tillfället, så vi vet inte dess pris. Säkert kommer du att kunna köpa den från nästa höst.

Fler telefoner från mPTech

Trots, 5G HAMMARblad den ljusstarkaste telefonen på företagets monter kl MWC i Barcelona, detta är inte den enda telefonen som visas på mobilmässan. Varumärket drog fördel av resan till lanseringen myPhone S1 LTE och myPhone C1 LTE , två “funktionstelefoner” med fysiska tangentbord och en stor 2,8-tums skärm, kompatibel med LTE- och VoLTE-teknologier.

Dessutom har de ett smart armband, myBand 4family designad för användning av barn och äldre med telefonfunktion (med SIM-kortplats), som förutom att ta emot och ringa samtal även ger användbara funktioner för att spåra puls, blodtryck och ringa nödlarm direkt.

Relaterade artiklar

Back to top button