Halv bekräftelse från Taiwan: HTC U12 + kommer i slutet av maj-början av juni, för sent kanske? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Halv bekräftelse från Taiwan: HTC U12 + kommer i slutet av maj-början av juni, för sent kanske? (Foto)

Som vi sa till dig bör HTC inte producera U12, utan hoppa direkt till “toppmodellen” U12+. Enligt ePrice-återförsäljaren, nästa topp i intervallet skulle därför förväntastillsammans med mellanklassen Desire 12 och Desire 12+, för slutet av maj / början av juni.

Datumet är detsamma som sin HTC U11-föregångare som kom i butik i maj 2017, men det kan var inte den lyckligaste. Kanske är det också därför som företaget kan ha bestämt sig för att inte producera “mindre versionen” U12. Lanseringen kommer faktiskt att ske efter den senaste sekventiella ankomsten av Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ2 och Huawei P20. För att inte tala om eventuell samtidighet med den mycket efterlängtade OnePlus 6.

HTC U12 + kommer nästan säkert inte att ha ett lätt liv, trots tekniska funktioner som de inte skulle ha haft för några månader sedan inget att avundas tävlingen. Telefonen förväntas ha en 6″ skärm och Snapdragon 845, kommer att finnas tillgänglig i 2 minnesstorlekar på 64GB och 128GB (den senare varianten ska kosta runt 850 $).

Det kommer att räcka a att påpeka det i mängden eller kommer det att vara för sent?

Relaterade artiklar

Back to top button