Hade du hoppats på billiga Google Pixels? Förbered dig på att bli besviken…

Note: We hope you enjoy reading this article: Hade du hoppats på billiga Google Pixels? Förbered dig på att bli besviken…

Låt oss äntligen prata om priser på Google Pixel och i synnerhet på Pixel XL. Källan till denna information är David Ruddockdet vill säga Android Policedärför litar vi en hel del på källan, och med tanke på att vi pratar om priser för den amerikanska marknaden är det självklart att vi i euro inte förväntar oss något mindre.

Google verkar villig att konkurrera på egen hand inom smartphonesektorn (det är tydligt att Pixels fortfarande produceras av HTC): Pixels kommer att ha exklusiv support från Google, exklusiva funktioner (ja, inte allt vi kommer att se på Pixels bör komma till Nexus), och även exklusiva finansieringsalternativ (åtminstone i USA, där Verizon är i frontlinjen för att sälja dem).

Det bör finnas bara två delar av internminnet: 32 och 128 GB, med all respekt för de som föredrog 64, men utgångspriset blir inte billigt.

Vi pratar om 649 $ för Pixel XL: det är inte klart om den här siffran hänvisar till 32 eller 128 GB-varianten, men den förra är mycket mer trolig. Det finns inga hypoteser på Google Pixel, som vi dock inte räknar med att ha ett fyndpris, eftersom de två smartphones är tekniskt identiska, förutom display och batteri. 500 $ är därför det lägsta belopp vi kan föreställa oss.

Enkelt uttryckt kan Google Pixel XL börja från 699 € i Italien, precis som Nexus 6P förra året. Nyheter som kanske inte kommer så chockerande för oss, men som vi hoppades kunna förneka. Det återstår ett minimum av öppet hopp, i händelse av att $ 649 var priset på 128 GB-varianten, men vid det här laget skulle vi inte lura oss själva för mycket, och i alla fall är det inte så att 32 GB-modellen kan kosta halv. Så fort vi har ytterligare bekräftelser/avslag hittar du dem säkert på våra sidor.

Relaterade artiklar

Back to top button