Hackerattack mot Apex Legends lämnade tusentals spelare utan ett spel –

Apex Legends ryktbarhet

Med över 300 000 par som spelar användare och når imponerande 100 miljoner unika användare, är Apex Legends Respawn Entertainments viktigaste produkt idag. Med tanke på de krav som finns idag med denna typ Herre på täppan , team tvingas arbeta maximalt och ägna så mycket tid som möjligt åt att utveckla nya säsonger, åtgärda fel och förbereda nyheter, så andra projekt förblir i skuggan under lång tid.

Och det är precis vad som hände med Titanfall-sagan, som efter att ha sett Apex Legends fortsätta köra i full fart, nyutveckling och teknisk assistans för buggar och buggar är i limbo just nu. Och, naturligtvis, användare vet detta och vill inte stå ut med det.

Om det inte finns något TitanFall, finns det inga Apex Legends

Apex Legends Watson

Detta är vad vi förstår när det gäller kravåtgärden som vissa hackare har följt i Apex Legends när spelet presenterade en serie problem i går eftermiddag. För att vara exakt var Matchmaking helt trasig, och alternativen försvann från huvudmenyn, bara meddelandet ” Rädda Titanfall “.

Spelare som påverkas av hacket kan inte stå i kö för något annat spelläge. Webbplatsen anklagar EA för “bedrägeri” för att ha sålt Titanfall medan det är “ospelbart”. (Klipp via @YungLucianOG) https://t.co/4MqZi2UBh9Bild

Detta drag är i renaste Greenpeace-stil med sina banderoller och skyskrapabudskap, men ganska överraskande när man tänker på att detta är en direkt attack mot Apex Legends servrar, och att det direkt påverkar spelaren som försöker spela spelet. Användare var övertygade om att de skulle få en stor överraskning när de såg huvudmenyn så här.

Redan bestämt

Trots att attacken varade i flera timmar, lyckades Respawn få saker tillbaka till det normala efter att ha patchat deras servrar och återställt tjänsten. Naturligtvis gjorde de klart att denna attack inte äventyrade några personliga uppgifter om spelarna, och att det bara påverkar hur spelsökning fungerar. Problemet kommer att vara att hackare kommer att fortsätta att bli frustrerade över den här situationen, eftersom det än i dag inte verkar som att Respawn kommer att lansera något relaterat till Titanfall oundvikligen.

Dessutom kan den främsta anledningen till klagomålen bero på den bristande uppmärksamhet som för närvarande ges till spelet, eftersom det lider av en myriad av buggar och DDOS-relaterade problem som inte är lösta med tanke på vad ett Titanfall-kaliberspel förtjänar. … Alla dessa problem påverkar spelupplevelsen och användarna är trötta på att produkten är så dåligt underhållen på grund av fokus på spelet för tillfället.

Relaterade artiklar

Back to top button