Guide: Skapande av Elden Ring-karaktärer

I den här Elden Ring-karaktärsguiden leder vi dig genom processen att skapa en karaktär så att du kan njuta av ditt första äventyr i Lands Between.

Elden Rings karaktärsskapande guide

Proceduren för att skapa karaktärer i Elden Ring är riktigt omfattande. Naturligtvis kan du välja en av standardarketyperna om du vill komma igång snabbt, men det är bättre att ta dig tid. Du kanske inte är intresserad av att förbättra din karaktärs utseende. Men karaktärsskapande har alltid varit ett av de bästa rollspelselementen i Souls-serien.

Återvändande Souls-fans kommer att vara lättade över att få veta att den ökända “Like Face”-knappen, som låter dig ändra din karaktärs utseende på ett störande sätt, är tillbaka. Du kan till och med välja en “souvenir”, något av värde, som en startpresent till lekplatsen.

Elden Rings karaktärsskapande procedur är, som du kan förvänta dig, jämförbar med tidigare Souls-spel. Du kan välja din karaktärs namn, ålder och utseende. Du kan välja en av de många tillgängliga mallarna och justera din karaktärs funktioner som röst, hudton, ansikte och hår.

Elden Ring karaktärsklasser

Det finns några alternativ för ytterligare övervägande i processen för att skapa karaktärer i Elden Ring. Det finns tio nybörjarklasser tillgängliga. Men om du har tillbringat tid med att spela spel som Dark Souls, kommer några utan tvekan att vara bekanta för dig. Elden Ring gör ditt bygge mer utbyggbart när du spelar. Det första valet du gör kommer att påverka hur de första timmarna av ditt äventyr går. Vi kommer att undersöka dem en efter en nedan:

När du först startar ett spel, presenterar det dig med tio olika ursprung, var och en med sin egen startstatistik och nivåer. Det bestäms också av din startvapenklass.

Alla ursprung är listade nedan:

VagabondWarriorHeroBanditAstrologProphetSamuraiPrisonerConfessorWretch

Du ombeds sedan att välja en kroppstyp innan du går vidare till mer traditionella Souls-karaktärskapande. Det är här du kan komplettera din karaktärs profil och välja ditt minne. Om du vill veta alla Elden Ring-klasser i detalj, besök vår guide.

Guide: Skapande av Elden Ring-karaktärer

Elden Rings minnen

Dessa föremål är jämförbara med Ring of Life eller Estus Shard från Dark Souls. De ger dig vanligtvis en hjälpsam boost som extra hälsa eller skademinskning för att hjälpa dig att överleva längre. Dina fiender har en som ökar deras attackräckvidd, så var försiktig.

Minnen är:

Vi hoppas att du tyckte att den här Elden Ring-karaktärsguiden var användbar och använde den på ett bra sätt när du äventyr genom Elden Rings värld. Du kan förresten förbeställa spelet från denna länk.

Relaterade artiklar

Back to top button