Guide: 8 musiknoter och platser i Stray

Letar du efter platser för Stray musikaliska noter? Även om Stray har en relativt liten och snabb röst, kanske du inte har tagit dig tid att se dig omkring. Dolda föremål och skatter finns ofta i sidouppdrag. Även om du måste spendera lite mer tid på att utforska Strays cyberpunk-inställning, kan du ha svårt att hitta notsamlingen i spelet.

Även om belöningarna för att slutföra sidouppdrag är ganska magra, kan du också utforska andra områden som du inte har sett förut genom att utforska var musikaliska noter finns i Stray. Det är fullt möjligt att hitta musikaliska toner i dessa andra outforskade områden.

Strax musikaliska noter och positioner

Nedan kan du hitta platsen för alla musiknoter på Stray:

Hitta Morusque

Du kan börja söka efter musiknoter på Stray när som helst. Dessutom kan du ta dig an uppgifter från musikroboten Morusque. Du kan också få musiknoter tack vare dessa sidouppdrag.

Du kan enkelt hitta Morusque i slummen som kallas The Slums, precis i närheten av där du träffade The Guardian. För att hitta honom, gå ner för trappan nära där du möter The Guardian och sväng vänster. Morusque kommer att dyka upp i framtiden.

Du kan också hitta musiknoter utan att prata med Morusque. Vi rekommenderar att du tänker på placeringen av anteckningarna du har hittat. Genom att memorera anteckningarnas positioner kan du hitta andra papperslappar i framtiden.

Position 1: Petite Valse

Från där du först träffade The Guardian, gå upp till närliggande hustak. Därefter bör du se en iögonfallande orange neonskylt. Kolla in det öppna fönstret under skylten när du går mot det. Framför fönstret står Momos hus.

Väl inne i lägenheten hittar du en metalldörr som ligger bredvid den intilliggande korridoren till vänster. Stängerna under den här dörren hjälper dig att ta dig till nästa område. Du kan nå anteckningarna från toppen av hyllan i det rummet.

Position 2: Ballad of the Lonely Robot

Gå till Dufer Bar med sin stora röda neonskylt och klättra upp till den intilliggande varuautomaten. Klättra upp på hustaken därifrån. Så småningom bör du se ett papper nära ett öppet fönster. Till höger om fönstret finns en balkong med bord, stolar och parasoll. Du kan hitta musiknoterna på bordet på balkongen.

Strax musikaliska noter och positioner

Position 3: Namnlös

Sväng vänster efter Dufer Bar. Hitta en röd dörr med en glödande gul skylt på. Fortsätt sedan att gå nerför gatan. Namnet på platsen du behöver hitta är “Elliot Programmering”. När du hittar den, om du skrapar dörren, kommer någon att släppa in dig.

Väl inne, när du tittar till höger, kan du hitta musiknoten på den hängande målningen på väggen.

Strax musikaliska noter och positioner

Position 4: The Way You Compute Tonight

Placeringen av denna musiknot kan vara lite knepig. En robot som heter Azooz kommer gärna att byta ut en musiknot mot en energidryck. Har du en extra energidryck kan du gå. Om inte, måste du hitta den.

Om du vill veta alla Stray energidrycker kan du kolla in det.

Du kan hitta varuautomater för energidrycker i de flesta områden av spelet.

Strax musikaliska noter och positioner

Position 5: Imorgon

Gå till Dufer Bar. Sväng sedan vänster för att gå uppför trappan. När du når toppen av trappan, sväng höger.

Därifrån bör du hitta en rad stugor intill den intilliggande väggen. Den här musiknoten står på ett av borden i kabinen. Detta bord står mittemot biljardbordet mitt i rummet.

Strax musikaliska noter och positioner

Position 6: Kyl ner

Kyl ner musiknoten, gå in genom fönstret i motsats till balkongen som gränsar till lägenheten med det öppna fönstret som vi nämnde ovan i den andra positionen.

När du väl kommit in genom det fönstret, fortsätt tills du kommer till en träskjutdörr med ett krossat glas. Efter att ha passerat genom en av de öppna rutorna i den dörren bör du se en liten bokhylla på höger sida. Du kan hitta en annan musiknot i det här biblioteket.

Strax musikaliska noter och positioner

Position 7: Milt viktig information

Den här musiknoten är inte svår att hitta, men den kan vara lite svår att nå.

Om du är i eller nära cirkeln där 6:e ​​lappen, Cool Down, finns, gå ut genom det öppna fönstret där och gå ut till balkongen där vi hittade 2:a lappen.

Du kommer att se en levande orangeröd neonskylt framför dig. Precis till vänster om den skylten bör du se en balkong nära några trafikkottar. Fortsätt längs rören och taken i området för att nå balkongen.

Gå in genom den lilla öppningen under balkongdörren. Snart är du inne i ett litet bibliotek. Sväng sedan höger och sedan vänster. Du kommer att se ett piano i mitten av rummet. Du kan hitta Stray-noten på det pianot.

Stray CJ-moden förvandlar GTA: San Andreas-hjälten till en katt visste du?

Strax musikaliska noter och positioner

Position 8: Oläsbara notblad

Det finns en sidogata precis till höger om Morusque. Den sista tonen i spelet är i ett litet valv längs den passagen.

Du måste tekniskt sett gå igenom ett litet äventyr för att hitta koden för det kassaskåpet. Om du fortfarande vill lära dig koden för kassaskåpet delar vi den med dig. Koden på kassaskåpet är 1283. Efter att ha angett koden och fått sedlarna, återvänd till Morusque. Ge honom varje musikton individuellt. Det kommer så småningom att ge dig ett musikmärke och en Meowlody Award/Achievement.

Strax musikaliska noter och positioner

Dessutom, om du undrar hur du löser Stray-mysteriets lösenord, kan du kolla den här artikeln.

Relaterade artiklar

Back to top button