[Guida] Redmi Note 3 Pro: aktivera camera2 API

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

I den här nya handledningen ska vi se hur du aktiverar API för kamera2Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

De API för kamera2 är bibliotek introducerade med Android Lollipop som tillåter a fullständig hantering av manuella kameraparametrar, ett bättre interaktion mellan hårdvara och programvara och för att spara foton i RAW-format.

xiaomi redmi note 3 pro api

De Xiaomi Redmi Note 3 Pro, ha en MIUI baserat på Klubba, presenterar inbyggt dessa bibliotek även om de är inaktiverade. Kommer att ändra systemfilen “build.prop”Vi kommer då att kunna aktivera dem. Tyvärr på MIUI 7 appkamera-appen slutar fungera medan den är igång MIUI 8 vi stötte inte på några problem.

VIKTIG: Proceduren som beskrivs i den här handboken presenterar komplexa åtgärder som, om de utförs felaktigt, kan skada din enhet. Det rekommenderas att endast köras av användare som har fått en bra erfarenhet av modding för Android. Personalen på GizChina.it ansvarar inte för skador på enheten.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro: aktivera camera2 API

Du hittar den kompletta guiden i vårt forum (avsnitt Xiaomi). Vi inbjuder dig att delta i stort antal i diskussionen och hålla koll på eventuella uppdateringar om proceduren.

Vi påminner dig om att följa oss är väldigt enkelt: genom den officiella sidan Facebook, genom vår Telegram nyhetskanal Telegram , den vår Telegram-grupp Telegrameller genom att prenumerera på vår tidning Spela tidningskioskGoogle Play Tidningskiosk. Här hittar du de olika nyheter som rapporterats av oss på bloggen. Det är också möjligt att kommentera, dela och skapa diskussionspunkter om ämnet.

Relaterade artiklar

Back to top button