Gtd tar med sin nya Amazon eero 6-router exklusivt till Chile –

Den chilenska operatören som vi känner som Gtd, du har utmärkta nyheter för oss, eftersom de har blivit det första företaget att ta med routern eero 6 från Amazon.

Så kära läsare, Gtd blir den första operatören som kommer med denna Amazon-router som kommer att ge oss större stabilitet i internetanslutningen, större Wi-Fi-täckning och kan stödja mer än 64 anslutna enheter.

Den har Wi-Fi 6-stöd och ett mesh-nätverk, även känt som “mesh”, vilket gör att vi kan ta med Wi-Fi till alla hörn av hemmet.

Den bästa internettjänstupplevelsen kommer nu att åtföljas av Amazons eero 6, exklusivt för Gtd, med Wi-Fi 6 som är den nya globala standarden inom nätverk. Internetanslutningen kommer att bli en anledning till lycka, inte längre ångra, att ha en stabil och pålitlig anslutning. Utan tvekan behöver de som inte känner till denna erfarenhet Gtd”, kommenterade Nicolás Bunster, Corporate Manager Residential Segment of Gtd.

Företaget utnyttjade också tillkännagivandet att det kommer att börja erbjuda sina privatkunder högre internethastigheter, från 400 megabyte, gå igenom 600 tills de når 900 megabyte, förutom att ha symmetriska planer.

Via pressmeddelande – Gtd

Relaterade artiklar

Back to top button