GTA 6 Introducerad i GTA Online? Jobberbjudande ger tips –

GTA 6 kommer att visas i GTA Online

Det har varit ett rykte som har fått mer dragning de senaste månaderna, och det verkar som att Rockstar kommer att efterlikna hur Activision presenterade sitt nya Call of Duty Cold War med Warzone Battle Royale för en världsomspännande produktion. Detta rykte dök upp i slutet av maj. 4chan, och det har uppgetts att det kommer att finnas en marknadsföringskampanj i GTA 6. i liveevenemang via GTA Online Efter det får läget fyra stora uppdateringar som kommer att tjäna till att förbereda presentationsfasen.

Till en början hade den här idén, även om den var tillräckligt vettig, ingen grund för att stödja denna idé, men nu har nyckeln som kunde lista ut allt kommit.

Jobba i New York

Rockstar trabajo-erbjudande

Vi behöver bara gå över till Rockstars officiella webbplats för att ta reda på att företaget erbjuder en position som Live Operations Coordinator för att arbeta med marknadsföringsteamet på kampanjerna Red Dead Online och Great Theft Auto Online.

Detta konstverk är avsett för Rockstar-kontoret i Soho, Manhattan, New York, och kan beställas från den officiella Rockstar-webbplatsen från och med nu.

Kommer vi närmare Grand Theft Auto 6?

Inte mycket mindre. Detta arbete är tänkt att förtydliga en hel del, men vi bör åtminstone ha det i åtanke baserat på nya rykten som kommer i framtiden. Det är sant att den nya GTA har spelat länge, men med utveckling, GTA Internet Med den oändliga försäljningen som spelet fortsätter att generera, är det tydligt att Rockstar sömlöst kopplar ihop allt i det ögonblick som beröringen tar ett steg framåt.

Och faktum är att ett spel som GTA som har nått 3 olika generationer, med den nära förestående lanseringen av en förbättrad version för PS5 och Xbox Series X, inte har råd att vara förhastad och full av misstag. Spelen i sagan kännetecknas av en djup handling som engagerar användaren och låter dig njuta av en mycket verklig, intuitiv berättelse med stor ironi.

Vad är känt om GTA 6?

Ladda ner GTA V gratis

Om vi ​​fortsätter att tro ryktena om att GTA 6 kommer att anlända via GTA Online, talade läckan om utveckling som syftade på virtuell verklighet, förbättringar av skador och fordonsfysik, ökad trafik och fotgängartäthet på gatorna och att få mer än 100 licensierad musik spår. Låt oss se vad det blir av allt detta.

Relaterade artiklar

Back to top button