GTA 5 med ray tracing, eller How we want GTA 6 –

Världen av GTA-moddar når nivåer där det är svårt att skilja verklighet från fiktion, och om inte behöver vi bara ta en titt på det senaste paketet med texturer och effekter som GTA 5 fick från Digitala drömmar som gav liv åt ett mycket speciellt mode.

GTA V är mer verklig än någonsin

Strålspårning i GTA V

Tillkomsten av ray tracing-teknologi har gjort det möjligt för spel och grafikapplikationer att ta ett mycket viktigt steg i racet mot verkligheten, eftersom hur ljuset tolkas är nyckeln till att uppnå superrealistiska resultat. Med detta i åtanke är det normalt att många uppdateringar eller nya spel satsar på denna teknik, eftersom den, förutom att den är en trend idag, tillåter visuell uppmärksamhet att fångas mycket snabbt. Och naturligtvis kommer GTA V inte att vara mindre. Https://www.youtube.com/embed/bdZMcdHWU3Y? Enablejsapi = 1 & version = 3

Spektakulär mod

Strålspårning i GTA V

Folket på Digital Dreams delade med sig av en bra förhandstitt på vad som kommer att finnas tillgängligt för nedladdning i slutet av året. Det här är hans framtida mod, ett paket som kommer att innehålla en samling andra moddar som t.ex QuantV eller Real Life-paket för GTA 5 samt ett antal ljus- och skuggjusteringar strålspårning det kommer så småningom att helt förändra spelet.

För att skingra alla tvivel behöver du bara ta en titt på presentationsvideon av modden för att se att vi står inför en otrolig modifiering som utan tvekan är mycket svår att övervinna. Och här uppstår tvivel. Vad behöver GTA 6 för att ta sig igenom detta?

GTA V på PS5 och ankomsten av GTA 6

Strålspårning i GTA V

Rockstar bekräftar GTA V och GTA Online Expanded and Enhanced PS5 och Xbox Series X | S:en kommer den 11 november med “nya funktioner”, även om det för närvarande är okänt vad exakt som kommer att ingå i den här versionen, i teorin borde den erbjuda grafiska förbättringar.

Med tanke på de imponerande PC-mods som finns, kanske många användare funderar på att nå denna grafiska nivå på nya konsoler, så det kommer att bli nödvändigt att se exakt hur långt Rockstar kan gå med nästa generation. Det är viktigt att notera att personerna på DigitalDream använder NVIDIA GeForce RTX 3090 att flytta det strålspårade spelet så smidigt, även om det är sant att de gör det i 8K-upplösning med 60 bilder per sekund.

Det får en också att undra vilka grafiska förbättringar som kommer att vara i GTA 6. Fans kanske inte vill fokusera för mycket på imponerande bilder och tänka mer på hur miljön reagerar. Det har pratats mycket om att GTA 6 kommer att erbjuda högre trafik och fotgängartäthet i städer, och detta kommer utan tvekan att medföra en hel del dynamik, så vi kommer förmodligen få se lite läxor igen som syftar till att maximera den grafiska kvaliteten på spelet. … Länge leve modet.

Källa> Digitala drömmar (YouTube)

Genom> Eurogamer

Relaterade artiklar

Back to top button