GT-I9260: första fotot av Galaxy Premier (som inte kommer att vara en ny Nexus)

Note: We hope you enjoy reading this article: GT-I9260: första fotot av Galaxy Premier (som inte kommer att vara en ny Nexus)

Det har varit lite förvirring de senaste månaderna angående nya Nexus, särskilt angående om flera olika tillverkare verkligen skulle ha gjort en egen version. Just nu är det enda “bekräftade” LG-modellen, medan vi inte vet något om andra företag. Sedan en tid tillbaka har det dock cirkulerat rykten om att GT-I9260 var en Nexus-smartphone från Samsung, vilket inte övertygade oss från början.

Utöver det faktum att de tekniska skillnaderna med den tidigare modellen skulle vara riktigt skrattretande, närvaron av en microSD-kortplats det är ett element som verkligen inte lutar mot dess inträde i Nexus-familjen, eftersom det nu är fastställt att Google inte har för avsikt att använda det.

Det verkade klart när GT-I9260 associerades med namnet den 31 augusti Galaxy Premier, vilket bekräftar både närvaron av microSD och avvikelsen från Nexus-serien. Ändå har denna modell gradvis blivit alltmer krediterad som nästa “Nexus Plus“från Samsung.

Vi har fortsatt att upprätthålla vår skepsis och alltid fortsatt att ringa honom på hans modellnummer, både när vi visade dig en xml-fil som rörde honom och de första bilderna som togs med smarttelefonen. Sedan började även Carphone Warehouse vädra hypotesen om en Samsung Nexus 2, som dock inte togs för givet var GT-I9260.

Nu äntligen börjar denna modell kallas igen med namnet som med all sannolikhet kommer att konkurrera med den, eller Galaxy Premier. Det bekräftas av mobilsajtens nördar, som igår publicerade den första bilden av Galaxy S III Mini och som idag istället gör känt för utseendet på GT-I9260 (som alltid är i Galaxy S III-stil).

Tillsammans med renderingen av telefonen kommer också de kompletta specifikationerna, som ser microSD igen och därför, vad vi beträffar, inte tillhör Nexus-familjen (så mycket att renderingen fortfarande innehåller TouchWiz). Galaxy Premier borde anlända till jul, cirka 480 €.

Kort sagt, för tillfället upprepar vi det, den enda “bekräftade” Nexusen (citaten är fortfarande ett måste eftersom ingen officiellt har bekräftat det) är modellen av LG. Om Samsung gör en ny kommer detta inte att vara GT-I9260 (såvida du inte korrigerar de tekniska specifikationerna, som finns nedan).

  • Visa: 4,65 tums Super AMOLED med 1280 × 720 pixlars upplösning, 16,67 miljoner färger, kapacitiv pekskärm, multi-touch
  • Processor: ARM dual core 1,5 GHz Cortex-A9 (modell ej specificerad)
  • Mobiltelefon standard: 14,4 / 5,76 HSPA 900/1900 / 2100, EDGE / GPRS 850/900/1800/1900
  • Kamera: 8 megapixel med autofokus och LED-blixt, upplösning 2592 x 1944 pixlar / 2 megapixel fram
  • BAGGE: 1 GB
  • Flashminne: 8/16 GB, MicroSD-kortplats (max 64GB)
  • Operativ system: Google Android 4.1 “Jelly Bean”
  • Anslutningar: microUSB-port, 3,5 mm-uttag
  • Trådlös: Bluetooth 4.0, Wi-Fi a/b/g/n 2.4/5GHz, DLNA, NFC (UICC, valfritt)
  • Mått: 68,1 mm x 8,8 mm x 133,97 mm

Relaterade artiklar

Back to top button