Gratis spel att ladda ner från Plus i juli 2021 –

A Plague Tale: Innocence (endast PS5)

Spelet, som endast kommer att vara tillgängligt för PS5-användare, är Tale of the Plague: Innocence, ett äventyr i inbyggd 4K-upplösning med 60 bilder per sekund, där vi sätter oss i bröderna Amicia och Hugos skor, där de förstnämnda måste hjälpa sin lillebror att hitta ett botemedel för att få slut på hans konstiga sjukdom.

Under deras äventyr måste de undvika den skrämmande råttpesten som har angripit regionen, så vi kommer att ställas inför mycket obehagliga situationer där vi inte vill starta spelet.

WWE 2K slagfält

Från händerna på 2K kommer den roligaste versionen av WWE-matcher, där vi kan välja bland ett stort antal legender och superstjärnor från showbranschens värld i ringen. Vad som är nytt i den här versionen är att vi kommer att njuta av speciella förmågor och power-ups som kommer att förändra spelet helt och skapa galna strider där du kommer att få mer än en att skratta.

Call of Duty: Black Ops 4

En av månadens höjdpunkter är Call of Duty: Black Ops 4, en del av sagan som saknade en kampanj men innehöll några fantastiska online-multiplayer-lägen som zombieläge, Battle Royale. Mörkläggning och traditionell multiplayer.

Det är ett beroendeframkallande spel, även om Warzone är gratis att spela, kanske spelets flerspelarlägen inte har många spelare. Denna detalj måste beaktas.

Fler gratis spel

Det är viktigt att komma ihåg att Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown fortfarande är tillgängligt helt gratis på PS4, så du kan fortsätta att ladda ner den remastrade arkadklassikern. Mytiska 3D-strider kommer till liv i detta nya spel där du kan njuta av onlinestrider med upp till 16 olika spelare.

Relaterade artiklar

Back to top button