Gratis molnplattform med 100 GB –

LetsUpload, molnlagring med 100 GB gratis

Vi har många möjligheter på nätverket för att lagra filer. För det mesta har de gratis och betalda planer. De erbjuder oss vanligtvis 1 till 5 GB gratis. I vissa fall kan vi uppnå fler, till och med 15. Dessutom har de olika planer på att öka kapaciteten.

I den här artikeln ville vi visa upp LetsUpload, en gratis plattform som erbjuder 100 GB lagringsutrymme … Det är en enkel och okomplicerad tjänst som inte har några andra fördelar än stor lagringskapacitet. Vi är vana vid att se den här typen av utrymme på betalkonton. Vi kan till och med hitta bättre alternativ med andra plattformar, men för hemanvändaren kan detta vara mer än tillräckligt.

I LetsUpload vi kan spara foton, videor och filer av alla slag så att de alltid är tillgängliga. Vi kan komma åt dem från vilken enhet som helst, var som helst. Det enda vi behöver är en kompatibel dator och internetuppkoppling. Medan gratisplanen tillåter dig att få 100 GB, kan vi också välja betalplaner.

Funktioner i gratisversionen av LetsUpload

Om vi ​​fokuserar på gratisversionen av LetsUpload, som har en kapacitet på 100 GB, måste vi påpeka att vi bara kan använda den för en användare. Detta innebär att vi inte kan skapa ett konto för användning av flera användare och därmed dela data.

Förutom kapaciteten på 100 GB bör det noteras att den har maximal begränsning 15 GB per fil … Detta är mycket bra jämfört med andra plattformar, även om vissa användare kanske inte har tillräckligt. Vi kan dock alltid dela upp den större filen och därmed kunna ladda upp den till den maximala tillåtna storleken.

relativt säkerhet En mycket viktig faktor som vi måste tänka på när vi använder denna typ av tjänst, det bör noteras att LetsUpload i sin gratisversion inte erbjuder någon typ av kryptering som visas på sin webbplats. Därför tror vi att det kan vara en väldigt intressant plattform när vi behöver ladda upp stora filer och dela dem med andra användare, men vi ska inte lägga upp personligt innehåll som kan läcka.

Hur man använder LetsUpload

Det första vi behöver göra för att börja använda Digiboxx är Registrera … Vi måste gå till webbplatsen för Honest Sign och registrera oss där. De kommer att skicka ett mejl till oss med ett helt slumpmässigt lösenord som de genererar. Vi kan ändra detta lösenord senare.

Från och med nu kommer vi att kunna komma åt vår profil och se gränssnittet. Tyst enkel och intuitiv … För att ladda upp filerna behöver vi bara dra och släppa dem. När vi gör detta för första gången kommer vi att se att det finns en maxgräns på 15 GB per fil.

Senare kommer dessa uppladdade filer att visas på vårt konto. Om vi ​​laddar upp en fil så visas den där om tio laddas upp, till exempel visar den oss det numret och en lista över alla filer vi kan hitta.

Fildelning är väldigt enkelt. Vi behöver bara gå till Alla filer avsnitt och där väljer vi den som intresserar oss. Klicka på den andra musknappen från toppen och klicka på Dela. Det kommer automatiskt att generera en länk som vi kan skicka eller dela med vem vi vill.

När vi skapar en länk kan vi alltså även skicka stora filer via e-post. Du behöver bara bifoga denna länk till ett e-postmeddelande och skicka den till vår kontakt. Detta är en enkel process som vi kan ta hänsyn till.

Kort sagt, LetsUpload är en gratis värdplattform för innehåll online. Det erbjuder mycket mer utrymme än de flesta gratistjänster. Ja, vi måste ta hänsyn till säkerheten och den här plattformen har inte samma kryptering som andra. Därför är det användbart under vissa omständigheter, men vi bör inte publicera personligt innehåll.

Relaterade artiklar

Back to top button