gratis att ladda ner och använda utan begränsningar –

GameMaker Studio är en programvara för skapa spel med dra och släpp designad för alla typer av användare. Detta program ägs av YoYo Games, ett företag som förvärvades i januari i år av Opera, företaget bakom den berömda webbläsaren. Med dess hjälp kommer vi att kunna skapa alla typer av multiplattformsspel, som sedan kan kompileras för både PC och mobila enheter, för Internet och till och med för videokonsoler.

Detta program dock inte riktigt billigt … I par kan vi till exempel hitta Desktop-versioner (för export för Windows, macOS och Linux) för 83 euro, mobil (för Android och Ios) för samma pris och Internet (för HTML5) för samma pris. Och på hans hemsida kan vi hitta billigare licenser, men på prenumerationsbasis, från $ 30 för stationär version till $ 600 (per år) för PlayStation, Xbox och Switch-licenser (var och en, naturligtvis).

Utvecklare: YoYo Games Ltd.

Några mycket populära spel skapade med detta program:

  • Miami Hotline
  • Nukleär tron
  • Laga mat, servera, gott! två
  • Hyper Light Tramp
  • Gudarna kommer att titta
  • Nidhogg

GameMaker Studio 2

YoYo-spel som föreslås för användare 30-dagars provperiod från din utgivare , varefter det var nödvändigt att göra en beställning. Men från och med nu kommer vi att kunna hitta en ny version Freevilket ger oss obegränsad tillgång till redigeraren.

GameMaker 2 är nu gratis

Tidigare den här månaden bestämde sig YoYo Games för att göra skillnad för att uppmuntra människor att använda deras show ännu mer. Av denna anledning kan alla användare ladda ner ditt program utan att gå igenom kassan och kommer att kunna använda den på obestämd tid (ingen tidsbegränsning eller funktion) för att låta din fantasi flöda.

Vi kan ladda ner programmet gratis för att börja skapa våra spel från följande länk. Dessutom finns det inget behov av att ange någon betalningsmetod, och det räcker med att bara registrera dig på dess webbplats (länka licensen till vårt konto) för att kunna ladda ner den nya versionen och börja använda den.

Ladda ner GameMaker Studio 2 gratis

Således strävar YoYo Games efter att se till att fler och fler användare bestämmer sig för att ge möjligheten att skapa tv-spel, och att de inte behöver betala för det. Dessutom blir Opera därmed ytterligare ett steg på tv-spelsmarknaden, eftersom man hittills bara haft en webbläsare för spelare, Opera GX.

Kompilatorer måste betalas

Även om programmet är gratis, har ingen tidsbegränsning och vi kan använda det utan begränsningar, betyder det verkligen inte att vi kommer att kunna kompilera och distribuera våra spel utan att betala. Redaktören är gratis och vi kan använda den för att skapa våra spel utan begränsningar. Men om vi vill kompilera våra spel för att ladda upp dem till appbutiker måste vi gå igenom kassan.

Kompilatorpriserna är fortfarande ganska höga, även om vi kan köpa en. som obegränsad eller som årlig prenumeration. Fördelen är att vi nu inte behöver betala bara för att använda programmet, utan vi kan skapa spel gratis och betala bara om vi verkligen vill sälja vårt spel.

Relaterade artiklar

Back to top button