GRANSKNING – Ovevo Q21 | Mini smart hörlurar!

Marknaden för bärbara enheter går igenom en tillväxt viktigt, även i världen av trådlösa hörlurar. De mest kända onlinebutikerna erbjuder dussintals produkter relaterade till samma typ av användning, med priser som ofta inte skiljer sig för mycket från konkurrenterna. De enhet vi pratar om idag är i sin kategori en av de billigaste på marknaden och kommer till liv från jag var tvungen, ett kinesiskt företag baserat på produktion av Bluetooth-headset. Vad vi pratar om i detta fullständig recension och den F21, ny smart modell av sortimentet.

GRANSKNING – Ovevo Q21 | Mini smart hörlurar!

Ovevo Q21 – Försäljningspaket

Det anges ofta att bedömning av en bra produkt börjar från förpackning där den placeras. Delvis är det sant, och åtminstone i det här fallet har det ett sanningskorn. De försäljningsbox är faktiskt botad och särskilt trevlig, presenterar enfrämre öppning som omedelbart avslöjar dess innehåll såväl som ett bak- som avslöjar en del av Viktigaste egenskaperna. Hos hans inomhus- vi hittar:

Jag var Q21;bas för transport och den laddar headsetet;USB / mikro-USB-kabel för laddning av basen;4 gummikuddar av olika storlekar; a Användarmanual i engelska språket och kinesiska.

Ovevo Q21 – Design och material

När det gäller material detta produkten är gjord helt in plast bra gjord. Vi skulle ha uppskattat tillägget av mer värdefullt material, samtidigt som vi förlorat något i vikt. De enstaka hörlurar, verkligen, Väger bara 4 gram. Infogad i din egen bas istället kommer det till en total vikt på 35 gram.

Jag var Q21

Headsetet har, ovan, den mittknappen med vem svara på samtal, stänga samma och telefon direktsenaste utgåvan. Lite längre in Bas istället mikrofon.

tillbaka vi hittar det högtalare Och två magnetiska stift för att tillåta laddning av enheten, genom dess bas.

På tal om bas vi kan säga det, förutom att vara särskilt ljus, är välbyggd. Längst ner har den ett magnetiskt stöd som gör att den kan förankras på en metallyta. Allt ‘inomhus- av det kommer placerade headsetet det automatiskt ja kommer att ladda omvid första kontakt med magnetstiften.

Jag var Q21

Ovevo Q21 – Ljudkvalitet

Först av allt detta headsetet är bekvämt att bära, en faktor som inte ska underskattas. De Låg vikt det tillåter faktiskt att föra den till ditt öra också för flera timmar utan besvär. För det andra, den ljudkvalité är ganska tillfredsställande, både under telefonsamtal och när du lyssnar på musik.

Jag föredrar inte att använda ett enda headset för att roa mig med några låtar, men det är möjligt att göra det bekvämt och med tillräcklig kvalitet. L ‘bara fel är det av botten det är alltid närvarande ljud, som om det fanns en fläkt på. Ibland är det omärkligt, men fortfarande ständigt närvarande. Under samtal detta problem är mycket mindre märkbart och rösten är klar både för oss och för vår samtalspartner som lyckas erbjuda en bra telefonsamtal Också i utomhusmiljöer.

Jag var Q21

Ovevo Q21 – Användning

I detta kapitel diskuterar vi ett av de viktigaste elementen, nämligen anslutning till vår smartphone. På officiella webbplats Jag är några noterade företag att detta Ovevo Q21 kan säkert stödja, samtidigt som vi specificerar att nästan alla smartphones ska vara kompatibla. Och al första start Jag har faktiskt inte märkt inga problem, från både Lenovo och Huawei-enheten.

De parning händer snabbt och från och med det ögonblicket, genom inställningarna, kommer vi att kunna hantera ljudet i hörlurarna eller via smarttelefonen. där förbindelse Det sker genom Bluetooth 4.2, som erbjuder möjligheten till Anslut upp till 2 enheter samtidigt. Omkopplaren sker i realtid beroende på vilken av de två enheterna vi använder och förblir ständigt ansluten till båda.

Jag var Q21

A problem, om vi kan kalla det så, handlar det om aviseringar. På en av de två smartphones används tillät mig att få en varningssummer bara när jag också aktiverade smartphone-ringsignalen. Detta hände också när bara en av de två verkligen var ansluten till headsetet så det förblir en defekt som dock inte kan vara vanlig för många andra enheter.

De operationer huvudsakliga sådana slå på, av och ihopparning de kommer meddelat från en kvinnlig röst, in uteslutande kinesiska. Under spelar musik vi kan fjärrstyr endast två funktioner, det vill säga pausa och spela genom att trycka på knappen på headsetet.

Ovevo Q21 – Autonomi

När det gällerautonomi, L ‘headset äger en liten 25 mAh batteri vilket gör att han kan nå entimmes samtal eller ungefär två timmars lyssnande på musik. I slutet av laddningen kan den lagras på egen hand bas, också utrustad med en batteri, mer rymlig, från 400 mAh. Tack vare denna strömstyrka Ovevo Q21 kan laddas ungefär 4 gånger innan basen urladdas helt.

Jag var Q21

Med hjälp av mikro-USB-port det är möjligt ladda hela systemet om cirka 45 minuter, använder en normal laddare med 5V, 1,5A utgång.

Närheadset söker efter en anslutning de led närvarande under den centrala symbolen blinkar blått och rött. Under laddaistället tänds symbolen med blå.

Ovevo Q21 – Slutsatser

De pris av denna produkt är mellan 20 och 30 euro, vilket resulterar en av de billigaste på marknaden. Möjligheten att kunna vara ansluten till två enheter samtidigt gör det till en mycket produkt tilltalande för företagsanvändare, kanske ägare av mer än en smartphone för affärsbehov. där kvaliteti allmänhet är det Bra och den kompatibilitet är certifierad med alla typer av smartphones, både hemma Äpple det där Android.

Om du letar efter en funktionellt headset, utan att vara för invasiv och irriterande, Ovevo Q21 är den för dig.

[su_youtube_splash] [su_app]

Relaterade artiklar

Back to top button