Gör plats för Redmi Note 9: den samordnade modellen finns på startplattan i Kina (foto)

Redmi Note 9-smarttelefonfamiljen är redan ganska stor efter de senaste veckornas presentationer, så låt oss först och främst göra lite ordning: i Italien lanserades Redmi Note 9S officiellt, vilket inte är någon annan än själva smarttelefonen känd som Redmi Note 9 Pro i moderlandet, som också har en äldre bror, Redmi Note 9 Pro Max, som för närvarande ännu inte har passerat de kinesiska gränserna. Allt klart? Vilken tid Redmi Note 9 är på väg att komma fram, serien med samma namn.

Den nya smarttelefonen har faktiskt gått igenom de kinesiska certifieringsorganen 3C Och TENAAoch därmed förbereder för en presentation nu nära förestående. Ur design synvinkel hittar vi samma igenkännliga linjer som de andra modellerna, med en visa gränslös det är en fyrkantig optisk enhet på baksidan, centrerad längst upp på kroppen. Det finns dock åtminstone ett par skillnader: hål för den främre kameran är placerad övre vänstra och den fingeravtrycksläsare flyttas från sidan till tillbaka på enheten, strax under kamerorna.

LÄS OCH: Xiaomi Mi 10 Pro, recensionen

Och specifikationerna är också helt annorlunda: SoC borde vara en MediaTek Helio G80, assisterad av 3/4/6 GB RAM Och 32/64/128 GB utbyggbart internminne, visar en enhet från 6,43 ″ IPS full HD +, medan batteriet är från 4,920 mAh. Den huvudsakliga fotosensorn ska vara från 48 megapixlar, den främre från 13 megapixlar. Det finns fortfarande inga ledtrådar om pris och tillgänglighet, men meddelandet bör vara nära.

Via: GSM ArenaKälla: TENAA

Relaterade artiklar

Back to top button