Gör dig redo för Vivo APEX 2020, dess trådlösa laddning kommer att susa i hastigheter som aldrig sett tidigare (videor och foton)

Låt oss gå tillbaka till att prata om det nya koncept telefon som Vivo, en av de många kinesiska tillverkarna som är aktiva inom smarttelefonsegmentet, arbetar med. Den nya APEX 2020 presenteras officiellt i morgon.

Innan den officiella lanseringen vill Vivo dock göra det öka väntetiden avslöjar några detaljer om tekniken för snabb laddning. Som nämnts för några dagar sedan kommer snabb laddning av APEX 2020 att ha en maximal effekt som överstiger 55W och faktiskt det kinesiska företaget, genom ett inlägg på det kinesiska sociala nätverket Weibo, har precis avslöjat att produktionen kommer upp till 60 W.. Uppmärksamhet, Vivo hävdar att 60W-uteffekten kommer att associeras med trådlös laddning, något aldrig sett tills nu.

LÄS OCH: Samsung Galaxy S20 Ultra, recensionen

Snabb trådlös laddning med en sådan utgång bör generera en mängd värme betydande. Vi kommer att se hur den kinesiska tillverkaren tänker hantera det. Det faktum att det är en koncept telefon, och därför inte avsedd till storskalig kommersialisering i början, bekräftar naturen experimentell av denna funktion.

Därefter släppte Vivo a ny video av hans nästa koncepttelefon som ger oss lite mer information om hans design.

Via: XDAKälla: Weibo

Relaterade artiklar

Back to top button