GoPro Quik: Enkel mobil videoredigering –

Automatisk videoredigering

Det som särskilt slår GoPro-användare är förmågan att redigera video från den officiella appen med fantastisk lätthet. Vi behöver bara välja klippen som genererades under vår senaste promenad i fältet för att appen ska kunna välja ut de bästa ögonblicken, applicera ljudeffekter, ställa in bakgrundsmusiken och ge dig en otrolig video som du kan dela med vänner och familj.

Det är en helt transparent process för användaren, och resultaten är särskilt bra, så användarupplevelsen är fantastisk. Med denna mjukvarupotential i åtanke har GoPro beslutat att ge denna magi till alla användare, oavsett om de har GoPro-produkter eller inte, och det är här Och så föddes Quik.

Hur fungerar Quik?

Det första du bör förstå är att appen vi brukade känna som GoPro nu är Quik. Det betyder att du kan fortsätta göra vad du än kan göra med din kamera, vare sig det är Hero eller Max, till exempel, fjärrstyra kameran eller överföra de bilder och inspelningar du har tagit.

Men det mest intressanta med Quik är att nu kan alla användare använda det, har de GoPro-produkter. Den nya applikationen kommer att kunna läsa galleriet på din telefon och därifrån skapa album och automatiska publikationer som kan delas via sociala nätverk. Vi behöver bara välja de videor vi vill använda för sammanställning, och applikationen kommer att ansvara för att markera höjdpunkterna, lägga till introduktionstext och placera bakgrundsmusik för att hålla hela videon bra.

Alla dina skapelser kan läggas upp på en personlig vägg, något som Instagram-flöde, men på ett helt privat sätt. Vi vet inte om tillverkaren har för avsikt att gå längre med färgämnen för sociala medier (det skulle vara vettigt), men för närvarande kan din väggmålning bara ses från din profil, och för att andra användare ska se deras skapelser måste du dela länk via sociala medier….

Betald prenumeration för alla funktioner

Quiks potential är extremt övertygande, men de bästa funktionerna kommer bara att vara tillgängliga för prenumeranter på det betalda GoPro-programmet. GoPro-prenumerationen kostar 5,49 € / månad och du kan betala en årsavgift för 49,99 euro per år, men om du vill begränsa dig till att använda Quik med dina personliga foton och videor kan du betala 9,99 euro per år för att njuta av obegränsad molnlagring.

I det första prenumerationsläget kommer användarna att erbjudas olika verktyg, lägen, funktioner och helt exklusiva förmåner, såsom möjligheten att köpa GoPro-kameror med rabatt (upp till 3 kameror per år), använda redigeringsverktyg, obegränsad lagring i GoPro. förlustfritt moln, obegränsad väggåtkomst, automatiska uppladdningar, liveströmmar och delade länkar.

Som du kan se kompletterar dessa funktioner, tillgängliga i tjänsteabonnemang, verktyget, men du måste se i vilken utsträckning användare är villiga att lägga till ytterligare ett abonnemang till sina utgifter. Obegränsad lagring låter intressant, så kanske många användare kommer att välja det här alternativet. Men se upp, den fria modaliteten kommer att tilltala många användare, så om du inte är intresserad av molnlagring, med ett videoredigeringsverktyg med standardinställningar och effekter, har du mer än tillräckligt.

Det som är tydligt är att GoPro siktar på att öka sin andel användare med denna rörelse och eventuellt koppla ett stort antal av dem till en prenumerationstjänst som garanterar en månadsinkomst, vilket verkar ganska rimligt för oss.

Om du är intresserad av försöker Quik , du behöver bara gå till App Store eller Play Store och ladda ner den nya versionen av appen, som nu är tillgänglig för nedladdning.

Utvecklare: GoPro

Relaterade artiklar

Back to top button