GooPhone One: den kinesiska kopian av HTC One

Note: We hope you enjoy reading this article: GooPhone One: den kinesiska kopian av HTC One

För lite mindre än 1 månad sedan släpptes en perfekt klon aviPhone 5 med operativsystem Android har snabbt gått runt i nätverket, många har undrat om det inte var en bluff, omedelbart tvingats ändra uppfattning efter att smarttelefonen i fråga gick ut på marknaden.

Idag försöker den kinesiska tillverkaren igen, och den här gången gör den det medHTC-ettursprungligen känd som M7även förutse dess förväntade release snart.

Ryktena informerar oss om att den nya GooPhone One är utrustad med en Mediatek MT6589 CPU och 1 GB RAM. De 4,7″ skärm det kommer förmodligen inte att ha en Full HD-upplösning men det backkamera har en brunnssensor 13 MP.

Ombord såklart geleböna och, som en bärraket, istället för den eleganta Sinne 5 det kommer att vara Lewa OS (som framgår av bilden ovan).

Det återstår att se om den nya smartphonen “falsk“kommer att nå butikshyllorna innanHTC-ettunder tiden kan du ta en titt på den omfattande katalogen av “härmapa“det orädda kinesiska företaget som förmodligen inte fruktar massiva stämningar från alla smartphonetillverkare.

Relaterade artiklar

Back to top button