Googles Fuchsia OS är nu officiellt och kommer att börja anlända först på första generationens Nest Hubs –

2016 fick vi veta att jätten av Google utvecklade ett nytt operativsystem som skulle namnges Fuchsia OS, och internt var det känt som Project Andromeda.

Till skillnad från Android skulle Fuchsia OS vara ett operativsystem som utvecklats från grunden och inte skulle baseras på Linux, så att det inte skulle ha de svagheter som vi kan hitta i Android.

Fem år senare tillkännager Google officiellt operativsystemet Fuchsia OS, och vi kommer att se det i en exklusiv lansering i 1: a generationen Google Nest Hub.

Faktum är att Fuchsia OS kommer att ersätta Cast OS-systemet som ansvarar för att driva Googles smarta högtalare och skärmar. Det är därför vi kommer att se det först i den första generationen Nest Hub.

Men bli inte så upphetsad kära läsare, eftersom vi inte kommer att hitta ett helt nytt gränssnitt, tvärtom vill Google att förändringen ska vara transparent för användaren först, och det förväntas också erbjuda bättre prestanda i dessa smarta enheter.

Fuchsia OS kommer gradvis att börja nå den första generationen av Google Nest Hubs, eftersom Google är en förändring av operativsystemet och måste vidta alla försiktighetsåtgärder så att användarna inte stöter på fel, så det blir en process som sannolikt kommer att sträcka sig hela tiden året.

I själva verket börjar den först anlända till enheter som har möjlighet att ta emot versioner av förhandsgranskningsprogrammet aktiverat innan det släpps till allmänheten.

Med information från 9To5Google

Relaterade artiklar

Back to top button