Google vill höra dina tankar om Pixel-problem

Note: We hope you enjoy reading this article: Google vill höra dina tankar om Pixel-problem

I ett något överraskande drag, Google har beslutat att öppna en aldrig tidigare skådad diskussion om Reddit frågar plattformsanvändare om deras feedback på Pixel-enheter. En öppning som gör det möjligt för ägarna av dessa smartphones att exponera sina idéer på problem träffade och potential fortfarande outtalat, vilket hjälper utvecklingen av nya programuppdateringar.

Företagets krav fokuserar särskilt på inställningar och på konfiguration av pixlarna, med specifika frågor angående de mest använda inställningarna och växlarna, de som bör automatiseras eller de som kan genomgå en slags förändring. Big G uppmanar användare att förklara väl sammanhang användning, så att du kan förstå varför en viss inställning kan orsaka så många problem.

Som väntat har tråden redan uppgått till hundratals och hundratals kommentarer på några timmar. Många användare har bett om en förbättring för att känna igen kommandoordet “Hej Google“, andra har avslöjat sin oro över den automatiska anslutningen till Wi-Fi-nätverk, medan andra har fokuserat uppmärksamheten på driften av automatisk ljusstyrka eller andra parametrar av detta slag.

Kort sagt, köttet på elden verkar inte saknas och Google-teamet kommer att få ner sitt arbete för att läsa alla användares önskemål. Även om många av dessa inte kan vara det snälla duinitiativet är fortfarande mycket intressant och vi hoppas att det verkligen tjänar till att fixa några av de kritiska eller små problemen med Google Pixel.

Om du också har något att säga till Google, hitta den släkting på den här adressen diskussion på Reddit.

Relaterade artiklar

Back to top button