Google tänkte kanske på en YouTube-telefon, komplett med en dubbel kamera: men kommer det att vara sant?

Note: We hope you enjoy reading this article: Google tänkte kanske på en YouTube-telefon, komplett med en dubbel kamera: men kommer det att vara sant?

Enligt en undersökning som rapporterats av några läsare av Android Authorityskulle Google tänka på en smartphone YouTube Edition, med några exklusiva funktioner för den välkända videodelningsplattformen. Baserat på frågorna som ställts verkar det som att BigG har ganska tydliga idéer om det, även om en undersökning inte är ett bevis, men Google hade redan använt det här verktyget tidigare, till exempel angående Pixel 2. Så låt oss se hur det kunde vara den här YouTube-telefonen och vad dess exklusiva funktioner skulle vara.

YouTwist till exempel låter den dig rotera smarttelefonen för att komma åt ett rutnät med rekommenderade videor, medan det på sidan av smarttelefonen kan finnas en dedikerad knapp, som kallas YouCaptureför att börja spela in en ny film. Skapare Connect istället är de en serie konton som visas högst upp i YouTube-appen i “Stories-stil”. Genom att klicka på en av dessa kommer du direkt till det flödet upphovsman.

Det talas också om en animerad låsskärmmed en miniatyrbild av en video som finns på låsskärmen, som börjar spela upp filmen med ett klick.

Sammantaget bör det vara ett mellanklass, vilket Google jämför med iPhone SE, iPhone 6, Sony Xperia XA1 och Samsung Galaxy A5. De detaljer som föreslås för användarna av undersökningen är lite varierande, men på gott och ont beskriver de en 6 tum med en upplösning på 1 080 x 2 160 pixlarsedan i 18:9, med 2,2 GHz-processor, 4 GB RAM, 32/64 GB lagring, dubbel bakre kamera 12 + 5 megapixel (han ja och Pixel 2 nej ??) och en enkel 8 megapixel främre kamera. där batteri det borde istället vara en generös sådan 3 700 mAh. Det råder ingen brist på stöd heller Dolby Atmos, två stereohögtalare, en fingeravtrycksläsare och tre hypotetiska färger: svart, vit och röd. För att göra allt tydligare har vi också ett foto som du hittar nedan.

Vi pratar också om priset: 269 ​​eller 299 pundcirka € 300-335, beroende på mängden internt minne.

Men där det trasslar sig ännu mer är tillverkarens namn. Undersökningen skulle faktiskt tala om “YouTube Edition från Android One“,”YouTube Edition av LG“,”YouTube Edition av Samsung“, Förutom den enkla” YouTube Edition. ” Det är svårt att tro att många olika producenter är inblandade, vilket i bästa fall antyder en idé snarare än ett nästan avslutat projekt. Allt detta missbruk av “Edition” hänvisar oss också till den sena Google Play Edition, vilket ändå inte är ett gott omen.

Detta förvirring den fungerar då som en motvikt till den initiala precisionen. Specifikationerna, funktionerna, till och med priset har praktiskt taget alla blivit trubbiga. Fotot istället, som i varje läcka självrespekt (men detta skulle i sig vara en normal undersökning), det är det kornig. Vilken riktig smartphone ligger bakom då? Vi kan inte säga det här med säkerhet, men det kommer att krävas mer än dessa “bevis” för att övertyga oss om det goda med en YouTube-telefon, vilket i sig också kan vara vettigt, även om det skulle räcka att ha de flesta funktioner som nämns, en appuppdatering och inget mer.

Relaterade artiklar

Back to top button