Google svarar på Pixel 2-problem: fler färger och ljudkorrigeringar kommer, men inbränning och blåskiftning är inte verkliga

Note: We hope you enjoy reading this article: Google svarar på Pixel 2-problem: fler färger och ljudkorrigeringar kommer, men inbränning och blåskiftning är inte verkliga

Starten gick uppför för Pixel 2, med modellen XL i synnerhet som det inte saknades kritik på display och ljud. Google svarar nu något på alla inkomna anklagelser, och det gör det på ett ganska “kraftigt” sätt.

Låt oss börja med brinna i och av tråkiga färger. Det förstnämnda är inget riktigt problem, enligt BigG, men det kommer att mildras något via mjukvara (det är inte klart hur). När det gäller färgerna kommer det att finnas en uppdatering som gör att Pixel 2 kan använda en bredare färgrymd än sRGB, vilket ger mer mättade färger som användarna gillar så mycket. Även blå färgändring av displayen, tydligt synlig genom att luta den, är en del av normen, enligt Googles avgifter. Nedan hittar du de specifika uttalandena i frågan.

Omfattande tester av Pixel 2 XL-skärmen visar att dess sönderfallsegenskaper är jämförbara med OLED-paneler som används i andra premium smartphones. Den differentiella åldrandet bör inte påverka användarupplevelsen av telefonen, eftersom den inte är synlig vid normal användning av din Pixel 2 XL.

Vi förstår dock att det kan vara oroande att se tecken på åldrande när man använder en specialiserad displaytestapp, så vi har vidtagit åtgärder för att minska differentiellt åldrande genom mjukvara.

Vi lägger till ett nytt läge för mer mättade färgersom kommer att göras tillgänglig via en mjukvaruuppdatering till båda Pixel 2-telefonerna under de närmaste veckorna.

Den lätta blå nyansen är inneboende i displayens hårdvara och syns bara när du håller skärmen i en skarp vinkel. Alla skärmar är känsliga för en viss grad av färgskiftning (t.ex. röd, gul, blå) när man tittar från vinkeln på grund av pixelhålighetens design. I likhet med vårt val med en svalare vit punkt, valde vi vad användare brukar föredra och valde en design som skiftar blått.

När det gäller ljudproblemen verkar det som att de på något sätt är relaterade till NFC, så mycket att Google rekommenderar att du inaktiverar det för nu, i väntan på en uppdatering som fixar allt.

Vi validerar en mjukvaruuppdatering för att hantera svaga klickljud på vissa Pixel 2-enheter. Uppdateringen kommer att göras tillgänglig under de kommande veckorna. Klickljudet som rapporteras påverkar inte enhetens prestanda men om du tycker att det är besvärande kan du tillfälligtvis stäng av NFC i Inställningar > Anslutna enheter> NFC.

Äntligen är det en sista nyhet. För att tysta kritiken och för att upprepa hur säker Google är på Pixel 2:s kvalitet har företaget garanti förlängd till två år av smartphones runt om i världen. Detta förändrar ingenting för oss i Italien, där garantin redan var 2 år från inköpsdatumet.

tl; dr: Vi är mycket övertygade om att Pixel 2 ger en exceptionell smartphoneupplevelse, och för att ge användarna sinnesfrid kommer nu varje Pixel 2 och Pixel 2 XL att ha en 2-års garanti över hela världen.

Och det är det, för nu. Vi kommer att låta dig veta i recensionen vad vi tycker, men från vad vi har sett hittills på Pixel 2 XL vi har i test, åtminstone blått skift det är ganska uttalat.

Relaterade artiklar

Back to top button