Google stänger Museletter-projektet bara tre månader efter lanseringen

Google stängde Museletter-projektet bara tre månader efter lanseringen. Det tar normalt flera år för Google att besluta om ett projekt ska avbrytas.

Google stoppar Museletter-projektet

Företaget kan ha satt nytt rekord. Area 120:s Musetter-tjänst, som lanserades i september 2021, kommer att upphöra från och med den 20 december. Projektet var aktivt i endast tre månader.

Musetter är en tjänst för att skapa och dela nyhetsbrev. Det låter användare skapa och skicka sina egna anpassade nyhetsbrev och dela dem med prenumeranter. Tjänsten var tidigt tillgänglig i september och fick inte ens en chans att bli offentlig.

Google stänger Musetter-projektet bara tre månader efter lanseringen

Tjänstemän sa: “Tyvärr håller det här experimentet på att ta slut. Museletter kommer att stängas den 20 december 2021 när vi kommer att inaktivera webbplatsen och radera den begränsade data vi har (som vår e-postlista). Ingen åtgärd krävs från din sida. Vi har inte aktiverat våra offentliga författarverktyg, så det finns ingen användardata att exportera.”

Det är egentligen inte förvånande att Google bestämde sig för att avsluta detta projekt eftersom detta är ett experiment och experiment har en vana att misslyckas. Area 120 är Googles experimentella inkubator.

Relaterade artiklar

Back to top button