Google spenderar miljoner för att marknadsföra Pixels, men inte för de två senaste reklamfilmerna (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Google spenderar miljoner för att marknadsföra Pixels, men inte för de två senaste reklamfilmerna (video)

Det finns två nya Google Pixel-reklam där ute, men det ryktas att Google spenderar miljoner för att marknadsföra sina första smartphones i USA (3,2 miljoner dollar, att vara precis). Naturligtvis, med vad de kostar, kunde han ha spenderat lite mindre för att marknadsföra dem, och lite mindre för att sälja dem, men det är bara synpunkter från en marknad som Google inte har “välsignat” med sina Pixels.

Hur som helst, uppskattningarna är på hundratals miljoner i reklam för att hålla jämna steg med konkurrenterna, och reklamfilmerna nedan är bara ett skyggt exempel på detta, eftersom de inte ens verkar särskilt dyra och glamorösa för oss.

Google Pixel-kapitlet är fortfarande uppskjutet till det nya året i Italien, men vi är verkligen nyfikna på att veta hur Google planerar att marknadsföra dem i vårt land: kommer det att sälja dem till fullt pris 2017? Och vem ska köpa dem? Du hittar inte svaret i klippen nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button