Google skulle tänka på att byta namn på Nest-varumärket

Det var 2014 när Google köpte Nest, erkänt säkerhetsföretag med ett väldigt annorlunda fokus än vad konkurrenterna gjorde vid den tiden. Därifrån har den stora G inte hittat rätt plats för förvärvet, vilket gör att den passerar först som ett helt separat företag under kontroll av Alfabetet, och senare gå med i hårdvarudivisionen tillsammans med Google Home, Chromecast och andra prylar.

Som rapporterats 9to5Google, detta kan äntligen vara hans slutdestination, eftersom källor nära företaget försäkrar det Google skulle tänka på att byta namn på varumärket. Detta är mycket meningsfullt, med tanke på att företaget har lagt mycket fokus på hemmets ekosystem på senare tid, så att lägga till hela denna produktkatalog skulle ge dem ännu fler alternativ.

Medan Nest-produkter är helt kompatibla med hela Googles ekosystem, Denna nya försäkringsändring kommer att integrera den mer på enheternas egen designnivå, jobbar direkt i Home-applikationen och har säkert ständiga förbättringar i programvaran.

Hittills är detta bara ett rykte och neller det finns uppskattade datum för en ändring eller mer information om det, men personligen tror jag att detta skulle vara en förändring till det bättre. I slutet av dagen kommer allt detta att lägga sig så att vårt hem alltmer integreras i en enda teknik.

Relaterade artiklar

Back to top button