Google skulle kunna lansera en ny mellanklasspixel i Indien – borde vi redan vara avundsjuka?

Note: We hope you enjoy reading this article: Google skulle kunna lansera en ny mellanklasspixel i Indien – borde vi redan vara avundsjuka?

Försvinnandet av Nexus det var ett allvarligt slag för dem som fortfarande hoppades få se märkesmodeller Google med en mer eller mindre låg kostnad. De nya Pixels har faktiskt höjt ribban prisplacerar sig i toppen av smartphonekategorin också ur denna synvinkel, men nya nyheter kommer frånInda de säger att hoppet kanske inte är helt dött än.

Enligt den indiska sajten Economic TimesGoogle skulle tänka på en ny Pixel av mellanklassatt särskilt tilldelas tillväxtmarknader. Särskilt när det gäller Indien, kan detta drag vara en del av en bredare strategi, vilket borde leda till att Google i allt högre grad kommer in på denna marknad med sina hårdvaruprodukter.

Den nära förestående ankomsten av nya prylar och tjänster som t.ex Google Home, Google Wi-Fi Och Pixelbook kan öppna dörrarna för lanseringen av denna möjligen mer aggressivt prissatta Pixel inom nästa augustien modell som indianerna skulle kunna vara mycket mer intresserade av än det nuvarande dyra toppsortimentet.

Tyvärr saknas det för närvarande information ang specifikationer och till de möjliga marknader marknadsföring. Vi är ganska övertygade om att för många användare italienare de skulle göra falska papper för att ha en mellanklass Pixel, och det är inte uteslutet att Google kan besluta att inte begränsa sig till endast Indien för distribution.

Och till dig skulle vilja se en ny “Nexus style”-modell tillverkad av Google, eller är du redan van vid de exklusiva funktionerna – och de relativa priserna – hos Pixels?

Relaterade artiklar

Back to top button