Google säger att efterfrågan på pixlar överträffar förväntningarna, men när har det någonsin varit tvärtom?

Note: We hope you enjoy reading this article: Google säger att efterfrågan på pixlar överträffar förväntningarna, men när har det någonsin varit tvärtom?

Leveranserna av Google Pixel i USA väntas för närvarande runt den 18 november, med cirka tjugo dagars väntan, därför efter det höga antalet förbeställningar, vilket har överträffat Googles förväntningar.

BigG är dock noga med att inte avslöja några exakta siffror och ursäkta oss om vi är lite skeptiska till den faktiska mängden av dessa förfrågningar, med tanke på att även under de senaste åren med Nexusden initiala lager har alltid varit knapp, och leveranstiden under den första månaden av marknadsföringen av Google Store har alltid varit mycket hög som ett resultat. Men här är vad Google sa:

Vi är glada över att se spänningen för våra nya Pixel-telefoner, och ärligt talat har efterfrågan på förbeställningar överträffat våra förväntningar. Vi jobbar på att fylla på vårt lager så snart som möjligt.

Uppenbarligen nämns det inget om en expansion av Pixels till andra marknader, men vid det här laget har vi sagt upp oss för att inte ha dem i Italien före nästa år, förhoppningsvis.

Eller inte?

Relaterade artiklar

Back to top button