Google Pixels kan ha en irriterande ljuddefekt, som inte kan lösas med en uppdatering

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixels kan ha en irriterande ljuddefekt, som inte kan lösas med en uppdatering

Sedan lanseringen av Google Pixel, det var ingen brist på nyheter angående olika och möjliga problem. Som med alla smartphones som precis släppts på marknaden behövdes vissa uppdateringar innan de korrigerades; Det verkar dock finnas ett särskilt fel som inte kan åtgärdas med en programuppdatering.

Problemet uppstår genom att föra enhetens volym till ett av de sista 3 hackarna av maximum: vid denna tidpunkt skulle en irriterande en reproduceras statiskt brus. Defekten rapporterades initialt i december, men nu verkar det som att kundtjänst officiellt har erkänt det (se skärmdump i slutet av artikeln), och att det finns i smarttelefonens hårdvara.

Trots detta erkännande lider kunderna av problemet de kommer inte att kunna begära återbetalningmen de får nöja sig med en ersättning. Synd att användaren som initialt rapporterade problemet på Reddittrots att ha ändrat 4, kunde inte få en perfekt fungerande enhet.

Relaterade artiklar

Back to top button