Google Pixels har betydligt längre batteritid än den senaste Nexusen, enligt Google

Note: We hope you enjoy reading this article: Google Pixels har betydligt längre batteritid än den senaste Nexusen, enligt Google

I specifikationerna för varje smartphone, till rösten autonomi, läser du ofta parametrar relaterade till standbytid, samtalstid, videouppspelning, etc. Du kanske inte märker dem ofta, eftersom de är värden som inte nödvändigtvis speglar verklig användning, men faktum är att Google Pixel och Pixel XL också har dessa värden i sitt officiella datablad, och detsamma gäller för Nexus 5X och Nexus 6P. Tja, som du redan har förstått finns det de som har börjat jämföra dem, och resultaten är ganska intressanta. Låt oss ta en titt på tabellen nedan!

Som du kan se river pixlarna upp Nexus ur alla synvinklar: trots att de praktiskt taget har samma batterikapacitetär den genomsnittliga ökningen av autonomi runt 36 %vilket är ett mycket respektabelt värde, och översätts till flera timmar mer användbar i vart och ett av de listade scenarierna.

Inte bara det, utan kommer att jämföra Google Pixel med Nexus 6Ptrots den betydande skillnaden i batteri på bekostnad av den tidigare (-24,5%), lovar den nya smarttelefonen från Google bättre autonomi än den gamla Huawei-modellen.

Uppenbarligen, som vi nämnde i början, ges daglig användning av en kombination av dessa och andra faktorer, därför kan den autonomi som användaren uppfattar säkert inte vara så till fördel för Pixels men, åtminstone på pappret, hävdar Google att har gjort ett stort arbete i detta avseende.

Om det är tack vare det större arbete som företaget gjort personligen på Pixels, eller om det bara är ett faktum av hårdvara, är det svårt att säga, och vi kommer noggrant att verifiera godheten av dessa värden endast i recensionen , men under tiden betraktar vi detta som ett löfte, och vi gillar inte de som lovar nonsens. Förstår du, Google?

Relaterade artiklar

Back to top button